Betöltés...

Sasszem fazettált golyó karkötő 4-5mm

Ár: 3.136 Ft

Sasszem Gyöngy Karkötő: A Védelmező Tehetség Ragyogása

A Sasszem Gyöngy Karkötő nem csupán egy divatos kiegészítő, hanem egy ősi talizmán, amely a bátorság, a bölcsesség és a védelem energiáját hordozza magában. A karkötő gyöngyei a ritka sasszem kőből készülnek, amelyet évszázadok óta amulettként viselnek a védelmet és a szerencsét keresők.

Egyedi és Különleges:

A sasszem kő ritka ásvány, amely a sólyomfélék szemeiben található meg. A gyöngyök mérete és formája enyhén eltérhet, tükrözve a természet sokszínűségét és varázsát.

Védelmező Erő:

A sasszem kő ősidők óta szimbolizálja a védelmet, a bátorságot és a bölcsességet. Úgy tartják, hogy távol tartja a negatív energiákat, megőrzi a viselőjét a veszélytől, és erőt ad a nehéz időkben. A sasszem gyöngyök viselése segíthet a koncentrációban, a tisztánlátásban és a döntéshozatalban is.

Tökéletes Ajándék:

A Sasszem Gyöngy Karkötő tökéletes ajándék szeretteidnek, akik értékelik a különleges és egyedi ékszereket, és hisznek a talizmánok erejében. Ez a karkötő nem csupán dísztárgy, hanem egy emlékeztető a belső erőnkre, amely képes legyőzni a kihívásokat és megvédeni minket a negatív hatásoktól.

Viselj egy darab ősi bölcsességet magadon, és ragyogj a Sasszem Gyöngy Karkötővel!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Sasszem fazettált golyó karkötő 4-5mm" című hirdetést látja. (fent)