Betöltés...

Riolit golyó karkötő 8-9mm

Ár: 2.912 Ft

Riolit Gyöngy Karkötő: A Vulkán Tüzének Ragyogása
A Riolit Gyöngy Karkötő nem csupán egy divatos ékszer, hanem egy lenyűgöző érintés a vulkáni kőzetek lángoló erejéből. A karkötő gyöngyei a Riolit vulkáni kőzetből készülnek, amely a tűz és a föld energiáját hordozza magában.

Egyedülálló Szépség:

A Riolit gyöngyök minden darabja egyedi mintázattal és színösszeállítással büszkélkedhet. A kőzetben található ásványok, mint a kvarc, a biotit és a földpát, csodálatos színkavalkádot hoznak létre, a vöröstől a szürkéig, a narancssárgától a liláig terjedő árnyalatokban. A karkötő ezüstből vagy bőrből készül, így tökéletesen illeszkedik a stílusodhoz, legyen szó elegáns alkalomról vagy hétköznapi viseletről.

Erő és Védelem:

A Riolitot már az ókori civilizációk is talizmánként használták, a bátorság, a kitartás és a védelem szimbólumaként. Úgy tartották, hogy a kő erőt ad a nehéz időkben, és segít a viselőjének a nehézségek leküzdésében. A Riolit Gyöngy Karkötő viselése emlékeztet a belső tűzre, ami benned rejlik, és arra ösztönöz, hogy kövesd az álmaidat.

Tökéletes Ajándék:

A Riolit Gyöngy Karkötő tökéletes ajándék azoknak, akik értékelik a természet erejét és a különleges ékszereket. Lepd meg szeretteidet ezzel a varázslatos karkötővel, amely nemcsak dísztárgy, hanem a bátorság és a kitartás szimbóluma is.

Viselj egy darab vulkanikus energiát magadon, és ragyogj a Riolit Gyöngy Karkötővel!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Riolit golyó karkötő 8-9mm" című hirdetést látja. (fent)