Betöltés...

Bazalt hólyagos golyó karkötő 8-9mm

Ár: 896 Ft

Hólyagos bazalt gyöngy karkötő (8-9mm) – A földelés és a stabilitás köve

Tapasztald meg a természet erejét ezzel a különleges hólyagos bazalt karkötővel, amelynek 8-9 mm-es gyöngyei a vulkáni tevékenység lenyűgöző emlékét őrzik. A bazalt a földelés, a stabilitás és a védelem köve, amely segít kapcsolódni a Föld energiáihoz, és megteremteni a belső egyensúlyt.

Miért válaszd a Hólyagos bazalt gyöngy karkötőt?

A gyökércsakra köve: A bazalt karkötő viselése segít aktiválni és harmonizálni a gyökércsakrát, amely a stabilitásért, a biztonságért és a földelésért felelős. Ezáltal erősebb kapcsolatot alakíthatsz ki a Földdel, és magabiztosabban léphetsz fel az életben.
Erő és kitartás: A bazalt a kitartás, a bátorság és az akaraterő köve. Viselése segít leküzdeni a nehézségeket, elérni a céljaidat, és megőrizni a pozitív életszemléletet.
Védelem a negatív energiáktól: A bazalt védelmező energiája segít megtisztítani az aurát a negatív energiáktól, és megvédeni a külső hatásoktól. Ezáltal harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb életet élhetsz.
Természetes szépség: A hólyagos bazalt gyöngyök egyedi mintázata és textúrája a vulkáni tevékenység lenyűgöző eredménye. Ez a karkötő nemcsak energetikailag támogat, hanem stílusos kiegészítője is lehet öltözékednek.
A bazalt hatása:

Testi: Segíthet a vérkeringés javításában, az izmok erősítésében és a test méregtelenítésében.
Lelki: Nyugtató és stabilizáló hatású, segít a stressz oldásában, a szorongás csökkentésében és a belső béke megteremtésében.
Szellemi: Erősíti a kapcsolatot a Földdel, a természettel és a saját belső erőnkkel.
Hogyan viseld a Hólyagos bazalt gyöngy karkötőt?

Viseld a karkötőt a bal csuklódon, hogy jobban kapcsolódjon a tested energiáihoz. A 8-9mm-es gyöngyök kényelmes viseletet biztosítanak, így egész nap élvezheted a bazalt jótékony hatását.

Engedd, hogy a Hólyagos bazalt gyöngy karkötő ereje és szépsége elkísérjen az utadon, és segítsen megtalálni a belső békét és harmóniát!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Bazalt hólyagos golyó karkötő 8-9mm" című hirdetést látja. (fent)