Betöltés...

K2 fazettált golyó karkötő 3-3,5mm

Ár: 2.016 Ft

K2 fazettált gyöngy karkötő – A ritka és különleges hegyi kristály ereje

Fedezd fel a K2 kristály misztikus erejét ezzel a különleges fazettált gyöngy karkötővel! A K2, más néven K2 gránit vagy K2 jáspis, egy rendkívül ritka és különleges ásvány, amely a Himalája hegységben található. A kristályt a hegyikristály tisztasága és az azurit vibráló kék foltjai teszik igazán egyedivé.

Miért válaszd a K2 fazettált gyöngy karkötőt?

Ritka és különleges: A K2 kristály ritkasága miatt igazán különleges és értékes darab. Viselése nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem a birtoklásának különleges érzését is.
Spirituális növekedés: A K2 karkötő viselése segít a spirituális fejlődésben, a magasabb tudatosság elérésében és a belső bölcsesség felébresztésében. A hegyikristály tisztasága és az azurit spirituális energiája együttesen támogatják a meditációt, az intuíciót és a belső békét.
Erős védelem: A K2 karkötő erős védelmet nyújt a negatív energiáktól és a környezeti hatásoktól. A hegyikristály tisztító ereje és az azurit védelmező energiája segít megőrizni az energetikai egyensúlyt és a pozitív rezgéseket.
Harmónia és egyensúly: A K2 karkötő elősegíti a harmónia és az egyensúly megteremtését az élet minden területén. A hegyikristály és az azurit energiái együttesen támogatják a testi-lelki egészséget és a belső békét.
Egyedi és elegáns kiegészítő: A K2 karkötő fazettált gyöngyei különleges csillogást és eleganciát kölcsönöznek viselőjének. A karkötő tökéletes kiegészítője lehet mindennapi vagy alkalmi öltözékednek.
A K2 kristály hatása:

Testi: Segíthet a fájdalmak enyhítésében, a gyulladások csökkentésében és az immunrendszer erősítésében.
Lelki: Oldja a stresszt, a szorongást és a negatív gondolatokat, elősegíti a relaxációt és a meditációt.
Szellemi: Fokozza az intuíciót, a kreativitást, a spirituális tudatosságot és a magasabb rendű kommunikációt.
Lepd meg magad vagy szeretteidet ezzel a különleges ásványékszerrel, és tapasztald meg a K2 kristály áldásos erejét!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "K2 fazettált golyó karkötő 3-3,5mm" című hirdetést látja. (fent)