Betöltés...

Thulit golyó karkötő 6-7mm

Ár: 3.136 Ft


Thulit Gyöngy Karkötő: A Föld Színei a Csuklódon
A Thulit Gyöngy Karkötő nem csupán egy divatos ékszer, hanem egy misztikus utazás a Föld mélyére, ahol a természet legcsodálatosabb színei rejlenek. A karkötő gyöngyei a ritka Thulit ásványból készülnek, amely a mangán és a szilicium különleges kombinációja.

Színes Változékonyság:

A Thulit gyöngyök a Föld színeit tükrözik, élénk vörös árnyalatoktól a rózsaszínen át a barnáig terjedő skálán. A karkötő kapható egyszínű és kevert gyöngyös változatban is, így biztosan megtalálod a stílusodhoz illőt.

Egyedi Minta:

A Thulit ásvány jellegzetes mintája a gyöngyökön is megfigyelhető. A finom erezettség és a színátmenetek egyedivé teszik a karkötőt, igazi ékkövé varázsolva azt a csuklódon.

Erőteljes Szimbolika:

A Thulitot a bátorság, a kitartás és a belső erő kövének tartják. Viselője számára önbizalmat, motivációt és kreativitást nyújthat. A karkötő tökéletes választás azoknak, akiknek szükségük van egy kis extra löketre a céljaik eléréséhez.

Különleges Ékszer, Különleges Ajándék:

A Thulit Gyöngy Karkötő egyedi megjelenésével és erőteljes szimbolikájával igazi különlegességnek számít. Tökéletes választás azoknak, akik értékelik a természet csodáit és a különleges ékszereket. Lepd meg szeretteidet ezzel a varázslatos karkötővel, amely nemcsak dísztárgy, hanem a belső erő szimbóluma is.

Válaszd ki kedvenc színed és viseld büszkén a Thulit Gyöngy Karkötőt!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Thulit golyó karkötő 6-7mm" című hirdetést látja. (fent)