Betöltés...

Krizokolla golyó karkötő A 8-9mm

Ár: 12.096 Ft

Krizokolla gyöngy karkötő – A kommunikáció és a nőiesség köve

Fedezd fel a krizokolla gyöngy karkötő varázslatos erejét, és engedd, hogy ez a csodálatos ásványékszer segítsen megtalálni a belső békét és harmóniát! A krizokolla a kommunikáció, a megnyugvás és a nőiesség köve, amely támogatja az érzelmi gyógyulást és az önkifejezést.

Miért válaszd a Krizokolla gyöngy karkötőt?

A torokcsakra kristálya: A krizokolla karkötő viselése elősegíti a torokcsakra harmonizálását, amely a kommunikációért, az önkifejezésért és az igazságért felelős. Ezáltal könnyebben megoszthatod gondolataidat és érzéseidet, és magabiztosabban fejezheted ki magad.
Érzelmi gyógyulás: A krizokolla nyugtató energiája segít feldolgozni a múltbeli fájdalmakat, a stresszt és a negatív érzelmeket. Viselése elősegíti a megbocsátást, az elfogadást és a belső béke megteremtését.
Nőiesség és intuíció: A krizokolla a nőiesség és az intuíció köve. Erősíti az önbizalmat, a kreativitást és az empátiát. Viselése segít kapcsolódni a női bölcsességhez és a belső hanghoz.
Természetes szépség: A krizokolla karkötő gyönyörű, türkizkék színe és természetes mintázata mindenkit elvarázsol. A karkötő mérete állítható, így tökéletesen illeszkedik minden csuklómérethez.
A krizokolla hatása:

Testi: Segíthet a torokfájdalmak, a légzőszervi problémák és a hormonális egyensúlyzavarok enyhítésében.
Lelki: Nyugtató hatású, segít a stressz oldásában, az érzelmi gyógyulásban és a belső béke megtalálásában.
Szellemi: Fokozza az intuíciót, a kreativitást és a kommunikációs készséget.
Hogyan viseld a Krizokolla gyöngy karkötőt?

Viseld a karkötőt a bal csuklódon, hogy jobban kapcsolódjon a tested energiáihoz. A krizokolla gyöngyök kellemes tapintásúak, így egész nap élvezheted a kristály jótékony hatását.

Lepd meg magad vagy szeretteidet ezzel a különleges ásványékszerrel, és tapasztald meg a krizokolla áldásos erejét!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Krizokolla golyó karkötő A 8-9mm" című hirdetést látja. (fent)