Betöltés...

Tektit golyó karkötő 6mm

Ár: 27.104 Ft

Tektit Gyöngy Karkötő: A Csillagok Ajándéka a Csuklódon
A Tektit Gyöngy Karkötő nem csupán egy ékszer, hanem egy misztikus talizmán, amely összeköti viselőjét a kozmosz titokzatos erejével. A karkötő gyöngyei a tektitből készülnek, egy ritka és különleges ásványból, amely a Földbe csapódó meteoritok becsapódásának nyomán jött létre.

Egyedi és Különleges:

A tektit gyöngyök minden egyes darabja egyedülálló, hiszen a csillagok energiáját hordozzák magukban. A gyöngyök színe és formája enyhén eltérhet, tükrözve a meteorit becsapódásának erejét és a természet sokszínűségét. A karkötő ezüstből vagy bőrből készül, így tökéletesen illeszkedik a stílusodhoz, legyen szó elegáns alkalomról vagy hétköznapi viseletről.

Misztikus Erő:

A tektit régóta misztikus erővel ruházták fel. Úgy tartják, hogy szerencsét, védelmet és gyógyulást hoz viselőjének. A tektit gyöngyök energiája serkentheti a kreativitást, a belső erőt és az intuíciót, segítve a spirituális fejlődést.

Tökéletes Ajándék:

A Tektit Gyöngy Karkötő tökéletes ajándék azoknak, akik értékelik a különleges és egyedi ékszereket, és érdeklődnek a misztikum iránt. Ez a karkötő nem csupán dísztárgy, hanem egy emlékeztető a csillagok erejére és a bennünk rejlő végtelen lehetőségekre.

Viselj egy darab csillagot magadon, és fedezd fel a Tektit Gyöngy Karkötő misztikus erejét!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Tektit golyó karkötő 6mm" című hirdetést látja. (fent)