Betöltés...

Variszcit golyó karkötő A 6mm

Ár: 6.944 Ft

Variszcit Gyöngy Karkötő: A Zöld Remény Ragyogása
A Variszcit Gyöngy Karkötő nem csupán egy szép ékszer, hanem egy szimbólum a reményről, a növekedésről és a belső békéről. A karkötő gyöngyei a variszcit ásványból készülnek, amely a foszfor és a vas csodálatos kombinációja, gyönyörű zöld színt kölcsönözve a gyöngyöknek.

Egyedi és Különleges:

A variszcit ritka ásvány, így ez a karkötő is egyedülálló darabnak számít. A gyöngyök mérete és formája enyhén eltérhet, tükrözve a természet sokszínűségét és varázsát. A karkötő ezüstből vagy bőrből készül, így tökéletesen illeszkedik a stílusodhoz, legyen szó elegáns alkalomról vagy hétköznapi viseletről.

A Zöld Erő:

A variszcit színe a természethez való szoros kapcsolódást szimbolizálja. A zöld a növekedés, a remény és a harmónia színe, amely békét és nyugalmat áraszt. A Variszcit Gyöngy Karkötő viselése emlékeztet arra, hogy még a legnehezebb időkben is van remény, és hogy a belső erőnk segít legyőzni a kihívásokat.

Tökéletes Ajándék:

A Variszcit Gyöngy Karkötő tökéletes ajándék szeretteidnek, akik értékelik a különleges és egyedi ékszereket. Ez a karkötő nem csupán dísztárgy, hanem egy emlékeztető a belső erőnkre és a természettel való kapcsolatunkra.

Viselj egy darab reményt magadon a Variszcit Gyöngy Karkötővel!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Variszcit golyó karkötő A 6mm" című hirdetést látja. (fent)