Betöltés...

Rubellit fazettált golyó karkötő 5,5mm

Ár: 2.240 Ft

Rubellit Gyöngy Karkötő: Tűz és szenvedély a csuklódon
A Rubellit Gyöngy Karkötő nem csupán egy ékszer, hanem a szenvedély és a tűz szimbóluma. A karkötő gyöngyei a ritka és lenyűgöző rubellit ásványból készülnek, amely a vörös turmalin egyik fajtája. A rubellit élénk színei és ragyogó fénye magával ragadja a tekintetet, és varázslatos hangulatot teremt.

Egyedi és Különleges:

A rubellit ritka ásvány, így ez a karkötő is egyedülálló darabnak számít. A gyöngyök mérete és formája enyhén eltérhet, tükrözve a természet sokszínűségét és varázsát. A karkötő ezüstből vagy bőrből készül, így tökéletesen illeszkedik a stílusodhoz, legyen szó elegáns alkalomról vagy hétköznapi viseletről.

Színek Tánca:

A rubellit gyöngyök élénk színekben tündökölnek, a rózsaszíntől a mélyvörösig terjedő árnyalatokban. A karkötő egyes gyöngyei akár több színt is hordoznak, varázslatos színjátékot teremtve. A rubellit színe nem csak gyönyörű, de szimbolikus jelentéssel is bír. A vörös szín a szenvedélyt, a szerelmet és az energiát jelképezi, míg a rózsaszín a gyengédséget, a romantikus szerelmet és a gondoskodást.

Tökéletes Ajándék:

A Rubellit Gyöngy Karkötő tökéletes ajándék szeretteidnek, akik értékelik a különleges és egyedi ékszereket. Ez a karkötő nem csupán dísztárgy, hanem egy emlékeztető a belső szenvedélyünkre és a szerelemre, amely életünk lángját táplálja.

Viselj egy darab tüzet és szenvedélyt magadon, és ragyogj a Rubellit Gyöngy Karkötővel!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Rubellit fazettált golyó karkötő 5,5mm" című hirdetést látja. (fent)