Betöltés...

Krizopráz golyó karkötő AB 8-9mm

Ár: 11.424 Ft

Krizopráz gyöngy karkötő – A remény és a gyógyulás kristálya

Engedd, hogy a krizopráz vibráló zöld energiája elárasszon, és töltsön el békével és harmóniával! Ez a különleges ásvány karkötő gondosan válogatott, 10 mm-es természetes krizopráz gyöngyökből készült, hogy a lehető legtisztább formában élvezhesd az ásvány jótékony hatásait.

Miért válaszd a Krizopráz gyöngy karkötőt?

A szívcsakra köve: A krizopráz gyengéd rezgéseivel harmonizálja és gyógyítja a szívcsakrát, elősegítve a szeretet, az elfogadás és a megbocsátás érzését. Viseld ezt a karkötőt, hogy megnyisd szívedet az új lehetőségek és kapcsolatok előtt!
Remény és optimizmus: A krizopráz a remény és az optimizmus köve, amely segít pozitív szemlélettel tekinteni az életre. Ha úgy érzed, hogy elakadtál, vagy nehézségekkel küzdesz, ez a karkötő erőt és bizalmat adhat, hogy újra megtaláld az élet szépségét.
Belső béke és harmónia: A krizopráz nyugtató energiája segít oldani a stresszt, a szorongást és a negatív érzelmeket. Viselése elősegíti a belső békét, a harmóniát és a kiegyensúlyozottságot.
Természetes szépség: A krizopráz gyöngyök természetes szépségével és egyediségével mindenkit elvarázsolnak. A karkötő elegáns és időtálló kiegészítője lehet öltözékednek, amelyet büszkén viselhetsz minden alkalommal.
A krizopráz hatása:

Testi: Segíthet a szív- és érrendszeri problémák, a hormonális egyensúlyzavarok és az immunrendszer erősítésében.
Lelki: Oldja a depressziót, a szorongást és a negatív érzelmeket. Elősegíti az önbizalmat, az önbecsülést és a pozitív gondolkodást.
Szellemi: Nyitottságot, elfogadást és szeretetet hoz az életünkbe. Segít a meditációban és a spirituális fejlődésben.
Hogyan viseld a Krizopráz gyöngy karkötőt?

Viseld a karkötőt a bal csuklódon, hogy jobban kapcsolódjon a tested energiáihoz. A 10 mm-es gyöngyök kényelmes viseletet biztosítanak, így egész nap élvezheted a krizopráz jótékony hatását.

Lepd meg magad vagy szeretteidet ezzel a különleges ásványékszerrel, és tapasztald meg a krizopráz áldásos erejét!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Krizopráz golyó karkötő AB 8-9mm" című hirdetést látja. (fent)