Betöltés...

Kalcit kobalt golyó karkötő 10mm

Ár: 14.560 Ft

Kalcit gyöngy karkötő – A tisztaság és a megújulás kristálya

Fedezd fel a kalcit kristály sokoldalú erejét ezzel a gyönyörű karkötővel, amely 100%-ban természetes kalcit gyöngyökből készült. A kalcit a tisztaság, a megújulás és az energiaátalakítás köve, amely segít elengedni a régi mintákat és új lehetőségeket bevonzani az életedbe.

Miért válaszd a Kalcit gyöngy karkötőt?

Erősíti a csontokat és a fogakat: A kalcit a kalcium egyik legfontosabb forrása, amely elengedhetetlen a csontok és a fogak egészségéhez. A karkötő viselése elősegítheti a kalcium felszívódását, és hozzájárulhat az erős csontozathoz.
Energetizál és feltölt: A kalcit kristály erősíti az energiamezőt, és segít feltöltődni pozitív energiával. Viselése fokozza a vitalitást, az életkedvet és a motivációt.
Segít a stressz oldásában: A kalcit nyugtató energiája segít oldani a stresszt és a feszültséget. Viselése elősegíti a relaxációt és a belső béke megteremtését.
Tisztítja az elmét és a teret: A kalcit kristály tisztítja az elmét a negatív gondolatoktól és érzelmektől, valamint a környezet energiáit is. Viselése segít a pozitív gondolkodásban és a tiszta, harmonikus környezet megteremtésében.
Sokoldalú és gyönyörű ékszer: A kalcit karkötő természetes szépségével és változatos színeivel minden alkalomra tökéletes kiegészítő. Legyen szó hétköznapi viseletről vagy különleges alkalomról, a kalcit karkötő mindig elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöz.
A kalcit hatása:

Testi: Erősíti a csontokat és a fogakat, segíthet az emésztési problémák enyhítésében és az immunrendszer erősítésében.
Lelki: Oldja a stresszt, a szorongást és a félelmet, elősegíti a pozitív gondolkodást és az önbizalom növelését.
Szellemi: Tisztítja az elmét és a teret, fokozza a kreativitást, az intuíciót és a spirituális fejlődést.
Viseld a Kalcit gyöngy karkötőt, és engedd, hogy a kristály energiája áthassa a tested és a lelked!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Kalcit kobalt golyó karkötő 10mm" című hirdetést látja. (fent)