Betöltés...

Tengeri bambusz szinezett fekete karkötő 3x0,5cm

Ár: 3.136 Ft

Tengeri bambusz színezett fekete karkötő (3x0,5 cm) – A természet ereje a csuklódon

Ez a különleges, színezett fekete tengeri bambusz karkötő (3x0,5 cm) a természet erejét és szépségét hozza el a mindennapokba. A tengeri bambusz egyedülálló textúrája és a mély fekete szín eleganciát és misztikumot sugároz.

Miért válaszd a Tengeri bambusz színezett fekete karkötőt?

Természetes anyag: A tengeri bambusz egy különleges növény, amely a tenger mélyén növekszik. Ez az anyag nemcsak tartós és könnyű, hanem különleges energiákat is hordoz magában.
Erős védelem: A tengeri bambusz ősidők óta ismert védelmező tulajdonságairól. Ez a karkötő segít megvédeni viselőjét a negatív energiáktól és a környezeti hatásoktól.
Harmónia és egyensúly: A tengeri bambusz a harmónia és az egyensúly szimbóluma. A karkötő viselése segít megteremteni a belső békét és nyugalmat, valamint elősegíti a testi-lelki egyensúlyt.
Stílusos kiegészítő: A színezett fekete tengeri bambusz karkötő elegáns és modern megjelenésű, amely bármilyen öltözékhez illik. Legyen szó hétköznapi vagy különleges alkalomról, ez a karkötő mindig tökéletes kiegészítője lesz megjelenésednek.
Univerzális méret: A karkötő 3 cm átmérőjű és 0,5 cm vastag, így kényelmesen illeszkedik a legtöbb csuklóra.
A tengeri bambusz jelentése:

A tengeri bambusz a hosszú élet, a rugalmasság és a kitartás szimbóluma. A tenger mélyén növekvő növényként képes ellenállni a nehéz körülményeknek, és mindig megtalálja a módját a túlélésre. Ez a karkötő erőt és kitartást adhat viselőjének a nehéz időkben.

Hogyan viseld a Tengeri bambusz színezett fekete karkötőt?

A karkötőt bármelyik csuklódon viselheted, attól függően, hogy melyik oldalon érzed kényelmesebbnek. A fekete szín univerzális, így bármilyen más ékszerrel kombinálhatod.

Lepd meg magad vagy szeretteidet ezzel a különleges tengeri bambusz karkötővel, és hordd magadon a természet erejét és szépségét!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Tengeri bambusz szinezett fekete karkötő 3x0,5cm" című hirdetést látja. (fent)