Betöltés...

Splitter karkötő olivin

Ár: 1.792 Ft

Olivin gyöngy karkötő – A természet harmóniája és a belső béke köve

Fedezd fel az olivin kristály vibráló zöld színének varázslatos erejét, és engedd, hogy ez a különleges ásvány karkötő elhozza számodra a természet harmóniáját és a belső béke érzését! Az olivin az életöröm, a szerencse és a bőség köve, amely segít megnyitni a szívedet a szeretet és a pozitív energia áramlásának.

Miért válaszd az Olivin gyöngy karkötőt?

A szívcsakra köve: Az olivin karkötő viselése segít aktiválni és harmonizálni a szívcsakrát, amely a szeretetért, az együttérzésért és a megbocsátásért felelős. Ezáltal könnyebben megnyílhatsz mások felé, és mélyebb, őszintébb kapcsolatokat alakíthatsz ki.
Bőség és szerencse: Az olivin a bőség és a szerencse köveként is ismert. Viselése segíthet bevonzani az anyagi és szellemi jólétet, valamint elősegíteni a pozitív gondolkodást és a sikeres vállalkozásokat.
Természetközeli harmónia: Az olivin a természet erejével és szépségével kapcsolódik össze. Viselése segít ellazulni, feltöltődni és megtalálni a belső békét.
Könnyed elegancia: Az olivin karkötő vibráló zöld gyöngyei és letisztult dizájnja könnyed eleganciát sugároznak. Tökéletes kiegészítője lehet mindennapi vagy alkalmi öltözékednek.
Az olivin hatása:

Testi: Segíthet a méregtelenítésben, az emésztés javításában és a bőr egészségének megőrzésében.
Lelki: Oldja a stresszt, a szorongást és a negatív érzelmeket. Elősegíti az önbizalmat, az optimizmust és a pozitív életszemléletet.
Szellemi: Nyitottságot, kreativitást és inspirációt hoz. Segít a spirituális fejlődésben és a belső béke megtalálásában.
Hogyan viseld az Olivin gyöngy karkötőt?

Viseld a karkötőt a bal csuklódon, hogy jobban kapcsolódjon a tested energiáihoz. Az olivin gyöngyök mérete kellemes viseletet biztosít, így egész nap élvezheted az ásvány jótékony hatását.

Lepd meg magad vagy szeretteidet ezzel a különleges ásványékszerrel, és tapasztald meg az olivin áldásos erejét!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Splitter karkötő olivin" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések