Betöltés...

Splitter karkötő Hipersztén

Ár: 2.016 Ft

Hipersztén gyöngy karkötő – A belső erő és védelem kristálya

Fedezd fel a hipersztén misztikus erejét, és engedd, hogy ez a különleges ásvány karkötő megvédjen a negatív energiáktól, és feltöltse tested-lelked pozitív rezgésekkel! A hipersztén a belső erő és védelem kristálya, amely segít megőrizni a harmóniát és az egyensúlyt a mindennapokban.

Miért válaszd a Hipersztén gyöngy karkötőt?

Erős védőpajzs: A hipersztén karkötő viselése segít megvédeni az aurádat a negatív energiáktól és a környezeti hatásoktól. Ezáltal erősebbnek és ellenállóbbnak érezheted magad a stresszel és a kihívásokkal szemben.
Földelés és stabilitás: A hipersztén erős földelő hatású ásvány, amely segít kapcsolódni a föld energiájához, és stabilitást nyújt a mindennapokban. Viselése elősegíti a kiegyensúlyozottságot, a nyugalmat és a biztonság érzését.
Önbizalom és önbecsülés: A hipersztén erősíti az önbizalmat és az önbecsülést. Segít felismerni és elfogadni saját erősségeidet és képességeidet, valamint leküzdeni a félelmeket és a kétségeket.
Céltudatosság és motiváció: A hipersztén támogatja a céltudatosságot és a motivációt. Viselése segít fókuszálni a céljaidra, és kitartóan haladni az utadon.
Természetes elegancia: A hipersztén gyöngyök csillogó fekete színe és a 8 mm-es méret elegáns és visszafogott megjelenést kölcsönöznek a karkötőnek. Tökéletes kiegészítője lehet mindennapi vagy alkalmi öltözékednek.
A hipersztén hatása:

Testi: Segíthet a gyomorproblémák, a vérnyomás problémák és az izomfájdalmak enyhítésében.
Lelki: Csökkenti a stresszt, a szorongást és a negatív gondolatokat.
Szellemi: Erősíti az akaraterőt, a kitartást és a céltudatosságot.
Hogyan viseld a Hipersztén gyöngy karkötőt?

Viseld a karkötőt a jobb csuklódon, hogy jobban kihasználhasd a hipersztén védelmező és energetizáló hatását. A gyöngyök kényelmes viseletet biztosítanak, így egész nap élvezheted az ásvány jótékony hatását.

Lepd meg magad vagy szeretteidet ezzel a különleges ásványékszerrel, és tapasztald meg a hipersztén áldásos erejét!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Splitter karkötő Hipersztén" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések