Betöltés...

Csakra és láva köves ásvány karkötő

Ár: 2.799 Ft

Csakra karkötők ásványai: gránát, karneol, citrin, aventurin, akvamarin, lápisz lazuli, ametiszt. 
A karkötő alapja lávakő. 

Mit is érdemes tudnod ezekről az ásványokról? 

Lávakő:

Méregtelenítő, sejt-vízutánpótlás, erősíti az izmokat, kötőszövet regenerálódás, vérkeringés, idegrendszer, idegsejt A lávakő gyógyító hatását már több ezer éve ismerjük. Az amerikai indiánok, az indiaiak és az ősmagyar sámánok is használták gyógyítás céljából. Méregtelenítő hatása van, serkenti a sejtek vízutánpótlását, erősíti az inakat, segíti a kötőszövet regenerálását, illetve serkenti a vérkeringést. Biztosítja az egyensúlyt a szervezetben, nyugtatja az idegrendszert és hatékonyan serkenti az idegsejtek megújulását.

Gránát: 

A gránát bizalmat és tartást ad; reményt és bizakodást önt belénk.  Az önbizalmunkkal együtt megnő a tenni akarásunk, az energiánk és bátorságunk, így enyhébb depresszió ellen is hatásos. A gránát a második világháború után jött újra divatba, aminek persze jó oka van. A gránát egy olyan kő, amely az energiablokádokkal, a fájdalmas és kellemetlen élményekkel jól elbánik. A gránát használója nem kerülheti el ezeknek a dolgoknak a feltárását és a velük való szembenézést, amely folyamat során a gránát komoly segítség lehet.

Karneol:

Ez a kő magabiztosságot, merészséget, kezdeményezőkészséget és nyitottságot reprezentál. Segít abban, hogy környezetében otthonosan és kényelmesen érezze magát az ember. Növeli a motiváltságunkat. Segít nagyobb sikereket elérni karrierünkben, és személyes ügyeinkben, mivel erősítik a belső indíttatásainkat.

Citrin: 

A citrin védelmezi és megtisztítja auránkat, eltávolítja a negatív energiákat, pozitív, örömteli rezgéseket áraszt. A negatív érzelmeket átalakító hatásának köszönhetően segít a problematikus kapcsolatok helyrehozásában. Megteremti a frissesség és biztonság érzését. Erősíti az intuitív oldalunkat, a szellemi érzékenységünket, koncentrációt és tetterőt. Támogatja a rugalmas döntéshozatalt, és segítségével reálisabban felmérhetjük a valós helyzetet. A napfonatcsakrára kifejtett hatása révén nyugalmat biztosít. Megértést és bölcsességet teremt, támogatja a bennünk rejlő örömöt és optimizmust. Motivációt ad és bölcsességet, hogy hibáinkból tanulhassunk. Segít elfogadni önmagunkat.

Aventurin:

Megnyugtató hatással bír idegrendszerünkre, szívünkre és megkönnyíti ezáltal elalvásunkat. Segít mélyen meghúzódó haragunk feloldásában, önbizalmunk kiépítésében és lelkesedésünk növelésében. Segíti a mélyen rejtőző érzelmi blokkok feloldását, amelyek akár gyerekkorunkban gyökerezhetnek, így segítségünkre lehetnek félelmeink elengedésében. A kő viselőjének növeli a környezete iránti alkalmazkodóképességét, toleranciáját és segíti a konfliktusok egyszerűbb megoldását.

Akvamarin: 

Az ásványok között az akvamarin a boldogság, remény és hosszú fiatalság köve. Párkapcsolatokban segít a különbségek feldolgozásában és feloldásában, biztosítva azok kiegyensúlyozottságát. Ezen felül mélyíti az egymás iránti bizalmat. Az akvamarin az ő kék színével nyugalmat, harmóniát, kiegyensúlyozottságot hordoz. Enyhíti az időjárásra való érzékenységet. Segít lazábbnak lennünk, csökkentve ezáltal a depressziós szorongásokat. Fejleszti a magabiztosságot és az önkifejezési képességünket. Csökkenti az agressziót. Jót tesz feledékenység ellen. 

Lápisz lazuli:

Figyelmet és ugyanakkor nyugalmat hoz ki belőlünk, hogy rátalálhassunk a belső igényeinkre és komolyan vegyük azokat. Segít, hogy kiálljunk a magunk igaza mellett, támogatva ezzel önbizalmunkat. A homlokcsakrához kapcsolódva tudatosulnak az elnyomott érzelmek, szabaddá válik az út az intuíciónk számára. Még a szégyenlős emberek is nyitottabbá válnak, könnyebben közelednek és teremtenek kapcsolatot a körülöttük lévő világgal. A kőben lévő pirit segít a mindennapi életünk jobb szervezésében, a mindennapi dolgainkat megerőltetés nélkül végezhetjük el segítségével. A párna alá helyezett kődarabkának köszönhetően reggel frissen és fáradtság nélkül kelhetünk fel ágyunkból. Segít problémáink feldolgozásában, sorsunk elfogadásában, így megajándékoz egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb élettel.

Ametiszt: 

Leonardo Da Vinci egyszer azt írta, hogy az ametisztben megvan az erő a gonosz gondolatok elűzéséhez és élénkíti az egyén intelligenciáját. Az ametiszt a haragot és a dühöt a szeretet pozitív energiájává alakítja át. Megtanít, miként változtassunk be rögzött viselkedési mintáinkon. Lila színével koronacsakránkhoz csatlakozva nagy segítségünkre lehet stresszes időszakainkban, mivel természetes nyugtató hatással bír. Segít alvászavarok esetén is, idegrendszeri stabilizáló hatása végett. Megakadályozza a visszatérő rémálmok ismétlődését. Használjuk ezt a követ meditáció során, nagyszerű segítség az elmélyülésben, mivel az ametiszt a bennünk lakó Istennel rezonál és segít kitárni az elmét az új gondolatok előtt.

Teremts magadba egyensúlyt csodás láva ékszerünkkel! 

 

Az ásvány golyók gumira vannak felfűzve.
Egyedi tervezés alapján készült kézműves ékszer.
Amennyiben egyéni kérésed van, vagy nem találod, amit szeretnél, keress engem bátran.



 

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Csakra és láva köves ásvány karkötő" című hirdetést látja. (fent)