Betöltés...

Halak horoszkópos ásvány karkötő

Ár: 8.999 Ft

Ezt a szerencsehozó karkötőt kifejezetten a halak jegy szülötteinek terveztük, készítettük. A karkötő halak (02.20. - 03.20.) jegyhez passzoló hegyikristály, lápisz lazuli, amazonit és szodalit 8mm-es ásvány gyöngyökből áll. Az ásvány golyók gumira vannak felfűzve, így kényelmes a hordása.

Halak (02.20. - 03.20.) horoszkóp jellemzése: E jegy szülöttje intenzív lelki életet él. Általában a pillanatnyi hangulat hatására cselekszik, ezért tettei nem következetesek, és gyakran kiszámíthatatlanok. Nagyon tehetséges, és saját szorgalmának köszönhetően kiváló eredményeket képes elérni. Ennek ellenére önmagával sokszor elégedetlen, és ez könnyen önsajnálkozásba megy át. Fantáziája igen gazdag, az örökös álmodozás jellemzi mindennapjait. Könnyen befolyásolható, és alkalmazkodóképessége nem ismer határokat. Életében nagy megpróbáltatásokban van része, de ezek nem törik meg, és szerencsésen kerül ki a konfliktushelyzetekből. Önfeláldozása nem ismer határokat, az emberekhez általában megértéssel és szeretettel közeledik. Ha sérelem éri, könnyen válhat depresszióssá. Párjához hűséges, és a rajongásig képes szeretni mindaddig, amíg érzi, hogy viszontszeretik. 

A karkötő ásványainak hatásáról az alábbiakban olvashatsz röviden:
Hegyikristály hatása: A hegyikristály minden gyógykövek koronázatlan királya, amely fokozza az összes többi kő hatását. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Hat a szellemi kimerültség ellen. Aura tisztító, erősítő és védelmező. Növeli a kifejezőerőnket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát, aktiválja a felettes tudatunkat. Segít a felettes énnel való összeköttetés megteremtésében, ezért kitűnően használható meditáció alatt. Szellemi fejlődésünket is segíti, illetve szellemi határaink kitágulását. Javítja az intuíciónkat, telepatikus képességeinket. Használhatjuk a tér atmoszférájának tisztítására, a káros környezeti sugárzás csökkentésére, illetve a lelki sebek gyógyítására.

Lápisz lazuli hatása: A lazurit figyelmet és ugyanakkor nyugalmat hoz ki belőlünk, hogy rátalálhassunk a belső igényeinkre és komolyan vegyük azokat. Segít, hogy kiálljunk a magunk igaza mellett, támogatva ezzel önbizalmunkat. A homlokcsakrához kapcsolódva tudatosulnak az elnyomott érzelmek, szabaddá válik az út az intuíciónk számára. Még a szégyenlős emberek is nyitottabbá válnak, könnyebben közelednek és teremtenek kapcsolatot a körülöttük lévő világgal. A kőben lévő pirit segít a mindennapi életünk jobb szervezésében, a mindennapi dolgainkat megerőltetés nélkül végezhetjük el segítségével. A párna alá helyezett lazurit kődarabkának köszönhetően reggel frissen és fáradtság nélkül kelhetünk fel ágyunkból. A lazurit segít problémáink feldolgozásában, sorsunk elfogadásában, így megajándékoz egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb élettel.

Amazonit hatása: Az amazonit nyugtató hatással bír az idegrendszerre. Mivel az idegrendszer kontrollálja érzelmeinket, így ez a kő csillapítja a bennünk lévő feszültséget és segítenek nyugalmunk megőrzésében, akár bosszantó élethelyzetekben is. Depresszió és érzelmi problémák esetén felébreszti az elvesztett életörömöt, megnyitja a szívet. Mindennapjaink során az amazonit segít lazábbnak lenni, növeli a kitartásunkat.

Szodalit hatása: A szodalit a hősök köve, ha ugyanis bátorságra van szükségünk ahhoz, hogy kimerjünk állni a meggyőződésünk mellett, a szodalit az az ásvány, amit feltétlen magunknál kell tartanunk. Hordjuk magunkkal, ha tudjuk, hogy konfrontációba fogunk keveredni valakivel és meg szeretnénk vívni a magunk igazát. Általában segít kifejezni magunkat, mind szóban, mind írásban, hiszen a szodalit megnyitja a torokcsakrát. A homlokcsakrán keresztül segíti a hozzáférésünket intuitív oldalunkhoz. Az intuíció mellett objektivitásunk fejlesztésében is részt vehet ez az ásvány, elsősorban abban segít, hogy önmagunkat kívülről láthassuk és objektívebben, kevésbé kritikusan ítélhessük meg. A közösségi kapcsolataink erősítésére is alkalmas.

Az ásványok hatását nem befolyásolja, hogy ha eltérő a horoszkópod. A karkötőt nyugodtan hordhatja más jegy szülötte is. Bízz a megérzéseidben! Mindig azt az ásványt válaszd, ami a legjobban vonz!

Az ásványok árnyalatai minimálisan eltérhetnek a képen láthatótól, hiszen természetes anyagok, és nincs két tökéletesen egyforma belőlük. Csuklóméretenként a karkötőben található ásványok darabszáma eltérhet a képen láthatótól.
 

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Halak horoszkópos ásvány karkötő" című hirdetést látja. (fent)