Betöltés...

Gyökér csakra medálos ásvány karkötő

Ár: 7.999 Ft

Gyökér Csakra Karkötő: Kapcsolódj a Föld energiájához és érezd magad stabilan!

Találd meg a belső egyensúlyodat a Gyökér Csakra karkötővel!


 


Ez a káprázatos karkötő három ásványt ötvöz, amelyek erős energetikai hatással bírnak a gyökércsakra aktiválására és a stabilitás megteremtésére.


 


A karkötőben rejlő varázslat:



Jáspis: A "földköve", mely segít a földelésben és kapcsolódni a Föld energiájához. Vörös színe az erőt és a vitalitást szimbolizálja.
Gránát: A "vitalitás köve", mely erősíti az önbizalmat és segít leküzdeni a félelmeket. Sötétvörös színe a szenvedélyt és az elszántságot sugározza.
Ónix: A "védelem köve", mely megvéd a negatív energiáktól és segít a stressz leküzdésében. Fekete színe az erőt és a kitartást szimbolizálja.


 


A Gyökér Csakra:


A gerincoszlop alján elhelyezkedő csakra, mely kapcsolódik a stabilitáshoz, a biztonsághoz és a földeltséghez. Amikor ez a csakra nyitott, jobban érezzük magunkat a bőrünkben, magabiztosabbak és stabilabbak


 


Tökéletes választás:



Akik szeretnének stabilabbnak és magabiztosabbnak érezni magukat.
Akik nehezen tudnak ellazulni és megszabadulni a stressztől.
Akiknek energiára és motivációra van szükségük a céljaik eléréséhez.
Akik egyedi és gyönyörű ásvány karkötőt keresnek.


 


Kényeztesd magad a Gyökér Csakra karkötő varázslatos energiájával, és kapcsolódj a Föld energiájához!


 


Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Gyökér csakra medálos ásvány karkötő" című hirdetést látja. (fent)