Betöltés...

Korona csakra medálos ásvány karkötő

Ár: 7.999 Ft

Korona Csakra Karkötő: Kapcsolódj a belső bölcsességedhez és a spiritualitáshoz!

Ébreszd fel a tudatosságod a Korona Csakra karkötővel!


 


Ez a káprázatos karkötő két ásványt ötvöz, amelyek erős energetikai hatással bírnak a korona csakra aktiválására és a spirituális tudatosság fejlesztésére.


 


A karkötőben rejlő varázslat:



Ametiszt: A "spiritualitás köve", mely mélyíti a spirituális tudatosságot és erősíti az intuíciót. Lilá színe a misztikumot és a lelki megvilágosodást szimbolizálja.
Hegyikristály: A "tisztaság köve", mely erősíti a koncentrációt és segít a tisztánlátásban. Áttetsző színe a nyitottságot és a befogadást sugározza.


 


A Korona Csakra:


A fejtetőnkön elhelyezkedő csakra, mely kapcsolódik a spiritualitáshoz, a tudatossághoz és a belső bölcsességhez. Amikor ez a csakra nyitott, könnyebben tudunk kapcsolódni a felsőbb énünkhöz, és magasabb szintű tudatosságra tehetünk szert.


 


Tökéletes választás:



Akik szeretnének mélyíteni a spirituális tudatosságukat.
Akik fejleszteni szeretnék az intuíciójukat és a belső bölcsességüket.
Akik nehezen tudnak koncentrálni és tisztán látni.
Akik egyedi és gyönyörű ásvány karkötőt keresnek.


 


Kényeztesd magad a Korona Csakra karkötő varázslatos energiájával, és nyisd meg magad a spiritualitás és a belső bölcsesség forrása előtt!





 


Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Korona csakra medálos ásvány karkötő" című hirdetést látja. (fent)