Betöltés...

Harmadik szem csakra medálos ásvány karkötő

Ár: 7.999 Ft

Harmadik Szem Csakra Ásvány Karkötő: Ébreszd fel intuíciódat és belső látásodat!

Fedezd fel a belső bölcsességet a Harmadik Szem Csakra karkötővel!
 


Ez a káprázatos karkötő három ásványt ötvöz, amelyek erős energetikai hatással bírnak a harmadik szem csakra aktiválására és a belső látás fejlesztésére.
 


A karkötőben rejlő varázslat:



Ametiszt: A "spiritualitás köve", mely mélyíti a spirituális tudatosságot és erősíti az intuíciót. Lilá színe a misztikumot és a lelki megvilágosodást szimbolizálja.
Lepidolit: A "nyugalom köve", mely megnyugtatja az elmét és segít elengedni a stresszt. Lilás-rózsaszín színe a belső békét és harmóniát sugározza.
Fluorit: A "tisztaság köve", mely segít a koncentrációban és erősíti a tisztánlátást. Élénk színei a nyitottságot és a kreativitást szimbolizálják.
 


A Harmadik Szem csakra:


A homlokunk közepén elhelyezkedő csakra, mely kapcsolódik az intuícióhoz, a belső látáshoz és a spirituális tudatossághoz. Amikor ez a csakra nyitott, könnyebben tudunk kapcsolódni a belső bölcsességünkhöz, és jobb döntéseket hozhatunk az életünkben.
 


Tökéletes választás:



Akik szeretnék fejleszteni az intuíciójukat és a belső látásukat.
Akik mélyíteni szeretnék a spirituális tudatosságukat.
Akik stresszesek és nehezen tudnak koncentrálni.
Akik egyedi és gyönyörű ásvány karkötőt keresnek.
 


Kényeztesd magad a Harmadik Szem Csakra karkötő varázslatos energiájával, és nyisd meg magad a belső bölcsesség forrása előtt!


 


Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Bizsu rovaton belül a(z) "Harmadik szem csakra medálos ásvány karkötő" című hirdetést látja. (fent)