Betöltés...

Karbantartó-sofőr

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Feladatok: karbantartói, raktározási, kertgondozási munkák, rendezvényekre eszközök ki-be szállítása, az eszközállomány rendszeres karbantartása, raktározása. Gondoskodik a hatáskörébe tartozó eszközök és műszaki berendezések felügyeletről, üzemeltetéséről és karbantartásáról. Gondoskodik a bejelentetett és feltárt hibák kivizsgálásáról, javításáról. Elvégzi a munkatársasak, megrendelések kiszállítását.
Feltételek:
Min. 8. osztály és/vagy bármilyen szakmunkás bizonyítvány, büntetlen előélet, káros szenvedélyektől mentes életmód, munkájára és környezetére igényes, jó kézügyessége van, jó csapatjátékos, B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezik, precíz- pontos munkavégzés, jó problémamegoldó képesség, jó kommunikációs képesség.
Munkavégzés helye:Lakitelek (és/vagy a rendezvények helyszíne),Munkaidő: váltózó (megbeszélés szerint,akár hétvégén is) Munkabér: megbeszélés szerint /órabér.Érdeklődni,jelentkezni - reggel 8 órától este 17h ig.- a következő telefonszám: 06 30 539 5012
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Lakitelek
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: karbantartó,sofőr
 
Eddig megtekintették 442 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Karbantartó-sofőr" című hirdetést látja. (fent)