Betöltés...

ÜZLETI LEHETŐSÉG ÖNNEK! (Egyszeri alkalom!)

Ár: 3.750.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Nem várt családi okok miatt eladó átadó egy működő vállalkozási modell, amit a leghatékonyabban vásározásban jártasak tudnak gyorsan kamatoztatni.
5 éven át remekül működött értékesítési lehetőség, egyedei gyártású (csak a leendő vevő részére készített), Unio-s engedélyekkel rendelkező 3 féle szarvaskolbász, illetve 2 féle szarvasszalámi értékesítési joga kerül átadásra. A húsüzemben sokféle más hústermék is elérhető rendkívül kedvező áron, szintén kimagasló minőségben.
A füstölt termékkört kiegészíti frissen sütött libatepertő, aminek az elérhetősége szintén átadásra kerül!
A csomag része az a kapcsolatrendszer is, ami több olyan fesztiválon (egyéb rendezvényen) biztosít megjelenési lehetőséget, ahol vagy kizárólagosan, vagy nagyon limitált módon lehet ezeket a termékeket árusítani.
Minden kellék: árusító kosarak, kellékek, teknők, mérlegek, egy új 2x2 m-es automata fehér sátor oldalfalakkal stb. szintén az árba tartozik.
Kvázi ajándékként egy kisebb fesztiválra elegendő kezdő árukészletet is biztosítok (több 10 kg áru), amit tekintsünk a gyors indulás elősegítéseként!
Kérem, amennyiben lehetséges, a kezdő érdeklődést nyitó beszélgetést a
csodaszarvaskolbasz@gmail.com címen folytassuk le.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XI. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: új tulajdonos
 
Eddig megtekintették 280 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "ÜZLETI LEHETŐSÉG ÖNNEK! (Egyszeri alkalom!)" című hirdetést látja. (fent)