Betöltés...

Kamionsofőr

Ár: 16.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Rutinos, megbízható, épeszű, ereje teljében lévő nyerges sofőrt keresünk, családi kisvállalkozásba hosszú távra, azonnali kezdéssel. Megbecsült, baráti környezetbe, hitel és lízingmentes, saját autóra.
Követelmény: kulturált, önálló munkavégzés, egészséges munkakedv, gps és okostelefon google gps használat,jó cím találó képesség, jó autó és fogyasztás kímélő vezetési képesség.
Kizáró okok: ideggyengeség, családi és magánéleti problémák, autó gyilkos vezetési stílus, hiszti, körülményesség, betegesség, stb. Csak szükség esetén hívogassuk egymást 
Munka rövid leírása: hetelés, belföld (kb. 90%) és alkalmanként Szlovákiába átlépés (max 10 %), nagyon ritkán Cseh és Lengyelország alsó része, de mindig aznapi, vagy max másnapi magyarba érkezéssel. Vannak rendszeres felrakók. Napi több cím is lehet, túlvezetés nincs, csak amit a korong enged. Tankolás Shell kártyával, tankolásonként egy kávé + egy hot dog 
Útdíj automata mindenhol.
Hetelés: hétfő reggeltől péntek délutáni végzéssel, alkalmanként hétköznap is összejöhet otthonalvás.
Jármü : Euro 2-es Volvo FH 12 420 lovas, daruzható rolóponyvás, jó állapotban, frissen szervizelve (gép is, pót is), saját fix és mobil szerviz és gumis háttérrel.
Fizetés: próbaidőben nettó 15 ezer ft /nap, utána 16 ezer ft/nap
Fényképes önéletrajzot kérünk e-mail-ben. (rebelog@rebelog.eu)
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Gyömrő
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Logisztikai
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Gépjárművezető
 
Eddig megtekintették 248 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Kamionsofőr" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: