Betöltés...

Beszámoló alkotó

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A „Myf1story kampány” azért jött létre, hogy a száguldó cirkusz magyarországi szentélyébe kilátogató szurkolók, érdeklődők megtudják osztani a sporthoz fűződő élményeiket, gondolataikat. A média által közvetített színes eseményeken, rendezvényeken túl létezik egy világ, amit csak a szurkolók ismernek és élnek át testközelből. Az ilyen EGYEDI és ÉRTÉKES élményekből szeretnénk létrehozni a földkerekség legnagyobb Formula-1-es SZURKOLÓI KÖNYVÉT!

Számunkra MINDEN BESZÁMOLÓK ÉRDEKES és ÉRTÉKES! Írd le gondolataid, érzéseid, élményeid, osszuk egy egymással, kivel mi történt 1986 óta! A MYF1STORY lehetőséget biztosít minden rajongó számára, aki már járt a mogyoródi szentély környékén! A történeteket E-BOOK formájában fogjuk publikálni, mi több, a legjobb irományokat közönségszavazás révén megversengtetjük és KEMÉNYKÖTÉSŰ KÖNYV formájában KIADJUK! Légy részese TE is a világ legnagyobb szurkolói könyvének!

Cikk: http://formula.hu/f1/2017/06/07/irjuk-meg-az-f1-szurkolok-nagykonyvet

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=-8vQb4Jyqk4
Facebook: https://www.facebook.com/myf1story/
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Mogyoród
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Média
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Szurkoló
Extrák: myf1story kampány
 
Eddig megtekintették 112 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Beszámoló alkotó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: