Betöltés...

Otthonról végezhető munka

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Internetes munka!!
* Érdekel?*
Sokan nem hisznek benne, mert elkezdik, és ha pár hónap alatt nem dől a pénz, abba is hagyják, majd csalódottam azt mondják, ez átverés! De, ha belépnek egy céghez 3 műszakba, ott természetes, hogy a próbaidő 3 hónap, gürcöl 8-10-12 órát., majd 30 nap múlva kap 80 ezer ft-ot. Hát, nekem meg ez nem tetszik! Ezért én kitartóan dolgoztam a Facebookon naponta 4-6 órában, és 3 hónap alatt megalapoztam annyira a jövedelmem, hogy több legyen, mintha műszakban dolgoznék. És nem robotolok senkinek, csak kényelmesen dolgozom itthonról. Ráadásul szeretem is csinálni és jól is fizet!
Ha neked is jól jön a Gyes, Gyed, nyugdíj vagy fizu mellé egy kis kiegészítés, BEFEKTETÉS NÉLKÜL, és hajlandó vagy napi 3-4 órában kitartóan dolgozni, ezáltal stabilizálni a családi kasszát, írj üzenetet, és küldöm a részleteket! Keress Facebookon Homokiné Dányádi Boglárka
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szamossályi
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Gyakornoki / Tanuló
Pozíció: értékesítő
 
Eddig megtekintették 283 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Otthonról végezhető munka" című hirdetést látja. (fent)