Betöltés...

Ingatlan Érétkesítés

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A Duna House egyik legnagyobb franchise partnerének a Cs.Á. Ingatlan Kft.-nek új és ígéretes kirendeltsége 2016 évben Lurdy Házban meg kapuját, hogy a már eddig is frekventált hely az itt dolgozók színes egyénisége által még vonzóbb úti cél legyen a vásárlók számára.
A Cs.Á. Ingatlan Kft. már több mint egy évtizede nyújt kimagasló szolgáltatást az ingatlanpiacon, s az új iroda dolgozói fáradtságot nem kímélve dolgoznak azon, hogy lépést tartva a legmodernebb trendekkel, maradéktalanul kielégítsék az ügyfelek sokszínű és változatos igényeit.
Az, aki a színfalak előtt és mögött mindezért felelős, nem más, mint Dancsok Krisztián, a cég egyik hihetetlenül sokrétű tapasztalattal rendelkező „veteránja”, aki közel 10 év alatt sajátította el a szakma legalapvetőbb és a legérdekesebb fortélyait, s jutott el arra a szintre, hogy már irodavezetőként ő maga is kiképezze az ingatlanértékesítés legújabb generációját.
Ha csatlakozni kívánsz ehhez a csapathoz, nemcsak az értékesítés alapvető technikáit, hanem olyan – Magyarországon még kevésbé ismert, ám nemzetközileg már elfogadott – fogásokat is elsajátíthatsz, amelyeket az élet más területein is kamatoztathatsz. Az ingatlanértékesítés területe egy folyamatosan változó, izgalmas világ, ahol soha nem fogsz unatkozni, mindig újabb és újabb kihívások várnak rád, de csak úgy maradhatsz sikeres, ha állandó jelleggel frissíted tudásod a szakma minden régi és újonnan felfedezett területén.
Irodánkban egy életre szóló hivatást találhatsz, amennyiben jó kommunikációs képességekkel rendelkezel, kellőképpen magabiztos vagy, és úgy érzed, hogy megvan benned az értékesítési véna.
Ha egy vidám, fiatalos, lendületes csapatban kívánsz dolgozni, keress minket!
Ha karriert szeretnél építeni, nálunk a helyed!
Ha biztos megélhetésre vágysz, az ingatlanközvetítői állás ezt biztosítja számodra! Nálunk a szakmai elismerés nemcsak vállveregetést jelent! 
A kérdés csak az, hogy te leszel az első, vagy hagyod, hogy megelőzzenek?
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: IX. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: Értékesítési vezető
 
Eddig megtekintették 56 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Ingatlan Érétkesítés" című hirdetést látja. (fent)