Betöltés...

Takarítói munkalehetőség!

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
TAKARÍTÓ!
Elektronikai termékek javításával foglalkozó vezető gyártói garanciális márkaszerviz "Takarító" pozícióba munkatársat keres budaörsi telephelyre, teljes munkaidőbe, délutáni munkavégzésre. Feladatok: -különböző helységek takarítása (szerviz területek, irodák, ügyfélszolgálat) -mosdók, mellékhelységek, konyhák, öltözők takarítása, a szemét összeszedése -időszakosan ablak, ajtó, és a burkolatok, csempék tisztítása - mindennapos higiénikus környezet biztosítása Elvárások: -minimum alapfokú iskolai végzettség -délutános műszak vállalása -megbízhatóság, precizitás -jó terhelhetőség -önálló munkavégzés -igényes, tiszta munkavégzés Előny: -hasonló területen szerzett tapasztalat
Jelentkezni az: allas@tmx.hu címen valamint postai úton az alábbi címen:
TMX Mobile Solution Szerviz Kft
MUNKAVÉGZÉS HELYE: 2040, BUDAÖRS KINIZSI UTCA 2/B, a címen a jelentkezés személyesen is leadható a portán a HR osztálynak címezve.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Budaörs
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Takarító
 
Eddig megtekintették 179 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Takarítói munkalehetőség!" című hirdetést látja. (fent)