Betöltés...

Account manager

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Sokan azt gondolják, hogy egy ügynökségnél a kreatívok viszik el a show-t. Ceruzát rágcsálnak, időnként a hajukba túrnak, a tekintetük az ismeretlen távolba réved, kínosan vigyáznak rá, hogy még a cipőfűzőjük végén a műanyag csövecske is kreativitást sugározzon.
Nagyokat álmodnak, díjakat vesznek át, ők nyilatkoznak a Kreatívnak. Van egy rossz hírünk. Nekik. Nélküled ez nem megy. Jó account nélkül a kreatívok csak féllábú gólyák, akiknek pont az a lába hiányzik, amivel a valóság talaján kellene állniuk. Te adod át nekik, hogy mit szeretne az ügyfél - úgy, hogy meg is értsék, ez olykor nem könnyű -, te adod el az ügyfélnek, amit álmodtak, te osztod be az idejüket, te kéred számon a teljesítményüket. Együtt kelsz és együtt fekszel, együtt lélegzel - nem, nem a kreatívokkal - az ügyféllel és a márkával, sokszor már az utcára kilépve is csak célcsoportokat látsz, és lámpaoltás után még kiugrasz az ágyból, hogy 3 dolgot felírj a másnapi to do listádra.
Senki nem mondta, hogy könnyű lesz. Olykor úgy fogod érezni, hogy ez egy picit több mint ami jól esik, de soha nem maradsz egyedül! Ilyen ez a popszakma. Viszont ha kicsit is jól jön ki a lépés, nagyon fogod élvezni, amit csinálsz. Nálunk olyan projekteken dolgozhatsz, amikről mesélni akarsz majd a barátaidnak, és büszkélkedni velük a családi vacsorákon. Mikor este hátradőlsz kezedben egy pohár borral fáradt leszel, de mosolyogni fogsz, és furcsa módon alig várod már a következő napot. Tudom, mert mi is így vagyunk vele.

Amit várunk:
- Legalább 3 év reklámügynökségi gyakorlatod van.
- Neked a briefelés nem munka hanem életérzés.
- Tudod hogyan épül fel és mitől működik egy integrált kampány. Örömmel le is vezényled.
- Online-ban is otthon érzed magad.
- Meggyőző vagy írásban és szóban egyaránt.
- Angolul kiválóan írsz és beszélsz.
- Egyéni vállalkozóként tudsz velünk – nekünk dolgozni.

Amit ajánlunk:
- Folyamatos fejlődési lehetőség
- Szuper projektek
- Jó csapat
- Moszkva tér melletti iroda
- Versenyképes fizetés

Ha ez így kerek, és a sorok között is magadra ismersz, kérjük küldd, el önéletrajzod "account manager" tárggyal, fizetési igényeddel a job(kukac)deepinsight(pont)hu címre.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XII. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Felsőfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Account manager
 
Eddig megtekintették 178 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Account manager" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: