Betöltés...

Online értékesítés!

Ár: 10.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szeretnél pénzt keresni, de nem munkahelyre, vagy állásra vágysz? Otthon maradnál úgy, hogy ez ne jelentsen jövedelem kiesést? Tanulsz, vagy kismama vagy, esetleg nyugdíjas, és jól jönne egy "kis" jövedelem kiegészítés? Hosszútávon nagy karriert építenél egy stabil cégnél? Akkor Neked erre a munkára van szükséged!
Egy 10 éves nemzetközi cég BIO minősítésű és különböző márkájú termékeket gyűjtött össze egy katalógusba és egy webáruházba, ahol ezeket nagyon baráti áron lehet beszerezni, ingyenes regisztrációval, házhozszállítással, utánvéttel, VIP kedvezményekkel, üdvözlő ajándékokkal és 30 napos elégedettségi garanciával.
Egyszerű vásárlóként is kereshetsz pénzt. Amit én ajánlok, az egy egyszerű ANYAGI SEGÍTSÉG. Gyere és csatakozz a boldog emberek közösségéhez!
Olyan munkatársakat keresek, akik kitartó munkájukkal népszerűsítik a termékeket és a webáruházat.
Ha felkeltettem érdeklődésed, jelentkezz fényképes önéletrajzzal a megadott e-mail címen, és legyen Facebook, Skype és telefon elérhetőséged is!

Üzleti Partnerkereső: Szabó Ágnes
E-mail: agicacska.szabo@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Nádudvar
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: online értékesítő
Extrák: ösztönző programok, utazás, ajándékok stb
 
Eddig megtekintették 484 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Online értékesítés!" című hirdetést látja. (fent)