Betöltés...

Fodrász

Ár: 140.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A Toni&Guy fodrász szalon keres munkaerőt fodrász munkakörben (1-2 év tapasztalat), azonnali kezdéssel. Ez a dinamikus, nagyhírű fodrászat immáron sok éve látja el a divatra éhes vendégeket.
Az alábbi linken olvashatsz rólunk: http://toniandguy.com/
Olyan emberre van szükségünk, aki be tud illeszkedni dinamikusan, jó hangulatban működő csapatunkba, szorgalmas, gyors a probléma megoldó képessége, precíz, jó a kommunikációs készsége, főleg külföldi vendégkörünk miatt angol nyelven is megállja a helyét (alapszintű kommunikációról van szó, nem bonyolult társalgásról).
Továbbá fontosak számunkra az erkölcsi szempontok is (erkölcsi bizonyítvány előny), tiszta tekintetű, őszinte, szellemes munkatársat keresünk, aki kiegyensúlyozott életvitelt folytat.
Nyitva tartás: Hétfőtől Péntekig: 9:00-21:00, Szombaton 9:00-19:00. (egy műszak általában 9:00-14:00, illetve 14:00-21:00). Beosztás megbeszélés alapján.
Fizetés: megbeszélés alapján (kb 140-180000)
A korhatár kb 35 év, de nyitottak vagyunk, ha a megfelelő személyről van szó.
Ha úgy érzed, lenne helyed közöttünk, küldd el fényképes önéletrajzodat, inspirációs levelet mellékelve az alábbi címre: oliver.palotai@yahoo.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: V. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Szakmunka
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Fodrász
 
Eddig megtekintették 492 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Fodrász" című hirdetést látja. (fent)