Betöltés...

Otthon végezhető munka

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Munkalehetőség egy neves nagy múltú,80 éves tradícióval rendelkező cégnél. A Betterware előnyei: Széles körű katalógus ajánlat, ingyenes regisztráció, nincs kezdőcsomag,nincs kötelező havi vásárlás, azonnali 23% haszon!
Betterware regisztráció itt:>>https://sp.betterware.hu/sp/login
Ajánlói kód HU-16299 a regisztráláshoz.
Szuper háztartási kellékek, tisztítószerek,konyhai eszközök,kozmetikumok,étrend kiegészítők,kávék,motivációs játékok ajándékokkal! További kereseti lehetőség csapatépítéssel! Minden eladott termék után 23% a tiéd,mivel olyan termékekről van szó,amit minden nap használ az ember már azért megéri mert magadnak 23%al olcsóbban veszed meg,minden terméknek pont értéke van 1pont kb 160ft (nettó) ne habozz,vágj bele.. Nincs kockázat.. Nincs veszteni valód! Annyi időt szánsz rá amennyi neked kényelmes ez a kereseti lehetőség nagy segitségére lehet pl kismamáknak,nyugdíjasoknak is. Adj egy esélyt magadnak . ha felkeltette a figyelmed bátran írj vagy hívj és küldök,linkelek online katalógust
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Hatvan
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Munkatárs
Extrák: Saját csoport létre hozása esetén további kedvezmények,jutal
 
Eddig megtekintették 958 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Otthon végezhető munka" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: