Betöltés...

Vannak a környezetében kis jövedelemért sokat dolgozó ember

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Vannak a környezetében, rokoni, baráti, ismerősi körében munkanélküli, közmunkás, kisnyugdíjas, kis jövedelemért sokat dolgozó modern kori rabszolga, vagy aki folyamatosan hitelekből él és nehezére esik befizetni a számlákat?
Ezek az emberek példaképek az Ön számára, vonzónak találja az életüket?
Biztos benne, hogy Önnek is ezt a forgatókönyvet írta meg az élet, amelyen nem szabad változtatnia?
Úgy érzi, hogy a szerencse folyamatosan elkerüli, és hogy Ön mindig a rossz oldalra kerül?
Ismer olyan embereket, családokat, akiknek szívesen elfogadná az életszínvonalát? Sokat álmodozik arról, hogy milyen jó lenne, ha Önnek is jobb élete lenne anyagilag? Sokkal egyszerűbb, mint gondolná!
Van egy rossz hírem! Most egy életre elveszem Öntől azt a kifogást, hogy soha sincs szerencséje, hogy soha sincs jó időben jó helyen!
Van egy jó hírem!
Élete legnagyobb lehetősége kopogtat az ajtaján, amelyet sem a múltban nem kaphatott eddig meg, és a jövőben sem fog soha megkapni máshol!
Miért különleges ez a lehetőség és miért teljesen más, mint amikkel eddig megkeresték Önt?
Nem kell egy fillért sem befizetnie semmire sem, nem kell megvennie felesleges termékeket, szolgáltatásokat, nem kell MLM rendszerben eladnia semmit sem, nem kell külföldiek zsebét tömni, nincsenek vásárlási és egyéb kötelezettségei!
Ezzel szemben már az ingyenes regisztrációjánál kap 12.000,- forintot ajándékba, amelyet felhasználhat a mindennapi vásárlásainál, nyereség részesedést kaphat több mint 10.000 kereskedő és szolgáltató forgalmából, Ön kereshet minden külföldi ember mindennapi vásárlásából, számtalan lehetőség közül választhat szabadon, kap egy ingyenes bankszámlát, kap két ajánlói weboldalt, melyeken regisztráció nélkül is minden információ megtalálható, kap egy webirodát, ahol követheti a bevételeit, tanulhat és fejlődhet nem csak üzletileg, hanem emberileg is!
Amit garantálni tudok, hogy kizárólag több pénze lehet, kevesebb nem, ez által semmilyen kockázata nincs, és ha más területen tevékenykedik, akkor továbbra is foglalkozhat vele szabadon, ha szereti azt, amit csinál. Továbbá garantálom, hogy minden segítséget megkaphat, amely szükséges lehet ahhoz, hogy megvalósíthassa minden célját és álmát, amelyet elképzelt magának!
Túl szépen hangzik? Ha megismer, ennél még sokkal többet is fogok mutatni Önnek!
Email: rozsabusiness@gmail.com
Kérdéseivel keressen bizalommal!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Békéscsaba
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: referens, tanácsadó
 
Eddig megtekintették 369 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Vannak a környezetében kis jövedelemért sokat dolgozó ember" című hirdetést látja. (fent)