Betöltés...

Sikerorientált munkatársat keresünk !

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Magyarországon nemzetközi piacvezető Törzsvásárlói Rt.-hez keresünk nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező Tudatos Vásárlási Tanácsadó szakmai referens munkatársat. Európában hiányszakma a Vásárlási Tanácsadó, miközben a legmagasabb jövedelmeket ezen a területen lehet elérni, ráadásul, nem is nehéz munka, és még a duális képzés is ingyenes!
Karrierlehetőség:
• kiemelkedő, teljesítményarányos jövedelem
• életpálya program
• szakmai oktatások
• biztos háttér
• gépkocsi támogatás
• bónuszok

Amit kínálunk:
Kiemelkedően magas havi jövedelem, Folyamatos szakmai fejlődési lehetőség
Életpálya program
Keresünk olyan agilis embereket, akik Svájcban partneri Referensként tevékenykednének. Mivel folyamatosan nyitunk más országokban is, ezért javaslom, hogy gondolja át, hogy pl. Németországban, Nagy Britanniában, Ausztriában, Szlovákiában, Franciaországban van-e ilyen ismerőse, aki jelentős jövedelmet keresne egy szűz piacon, mert ezekben az országokban nagy esély van arra, hogy még idén nyit a rendszer!
Ne csak arra gondoljon, hogy Önnek közvetlenül vannak-e ilyen ismerősei, hanem arra is, hogy egyéb ismeretségi köreiben vannak-e ilyen ismerősök!
Jelentkezzen 25 - 50 éves kor között önéletrajzzal és motivációs levéllel Vásárlási Tanácsadónak, és ismerje meg a részleteket, amellyel Magyarország legmagasabb jövedelem kategóriájába kerülhet! Többet kereshet vele, mint egy bankigazgató!!!
Email: rozsabusiness@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XVII. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: referens, tanácsadó
Extrák: életpálya program
 
Eddig megtekintették 210 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Sikerorientált munkatársat keresünk !" című hirdetést látja. (fent)