Betöltés...

KISGYERMEKNEVELŐ

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Mosolygós, 3-5 év tapasztalattal rendelkező kisgyermeknevelőt keresünk a gyöngyösi Dobó Úti Bölcsődébe. A családban nevelkedő 1-3 éven aluli gyermekek napközbeni ellátása, szakszerű gondozása-nevelése. Együttműködés és folyamatos kapcsolattartás a családokkal, a kisgyermekek fizikai, pszichés, szociális szükségleteinek felismerése, kielégítése. Szeretetteljes, gyermek-centrikus légkör biztosítása a nevelési-gondozási alapelvek figyelembevételével. Elvárások: 90 napnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány; egészségügyi alkalmasság, iskolai végzettséget, képesítést igazoló okmányok másolata; szakmai önéletrajz; motivációs levél; nyilatkozat, hogy a 1997. évi XXXI. törvény 15. § (8) bekezdésben foglalt kizáró ok nem áll fenn.

Kizárólag gyöngyösi lakos, állandó lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, jelentkezők fényképes önéletrajzát, és motivációs levelét várjuk szeretettel.
Bérezés: Kjt, Nktv szerint

Word felhasználói ismeret, e-mail elérhetőség szükséges.
Munkavégzés helye: Dobó Úti Bölcsőde

Szükséges iskolai végzettség:Alapdiploma
Szükséges tapasztalat:kisgyermeknevelői: 3 év
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Gyöngyös
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Felsőfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: kisgyermeknevelő
 
Eddig megtekintették 887 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "KISGYERMEKNEVELŐ" című hirdetést látja. (fent)