Betöltés...

Statikus tervező

Ár: 300.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Újpest központban lévő irodánkba építőmérnök, statikus tervezőt, illetve szerkesztőt keresünk. Feladatok: - Statikus tervek, valamint számítások készítése. -Tárgyalásokon való részvétel, kapcsolattartás a megrendelővel. -Amennyiben mérnöki művezetés vagy műszaki ellenőrzés is tartozik a megrendeléshez, az irodában dolgozó mérnöknek a helyszíni kooperációkon, művezetéseken részt kell venni. (utazási költség teljes mértékben az irodát terheli!!!) -Számunkra fontos, hogy tervező mérnökünk a helyszínen is tapasztalatot szerezzen, ezáltal tervezői szemlélete folyamatosan javulhat.
Elvárások:
-Szakmai tapasztalat min. 1-3 év, de pályakezdők jelentkezését is várjuk.
- AutoCAD ismerete,
- Axis3D ismerete,
- VbExpress előnyt jelent....
Fizetés megegyezés szerint. 240 - 300 000 Ft/hó. Munka lezárásoknál prémium. Fiatal dinamikusan fejlődő csapatunkba pályakezdők jelentkezését is várjuk. mail: info@statikus.eu
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: IV. kerület
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Mérnök
Szükséges végzettség: Felsőfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: tervező mérnök
 
Eddig megtekintették 357 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Statikus tervező" című hirdetést látja. (fent)