Betöltés...

Saját magad akarod a kereseted és sikered meghatározni? Ha i

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Az iroda szakmai vezetői több éves, sikeres ingatlanpiaci múlttal a hátuk mögött, a lehető legrátermettebb értékesítők felkutatásával és fejlesztésével, professzionális minőségi szolgáltatást nyújtanak meglévő és jövőbeli ügyfeleik számára.

Szolgáltatásaink alapja a tanácsadás, de nem csak az ingatlan vásárlási folyamatban segítünk, komplex szolgáltatási csomagjaink segítségével az ingatlanértékesítői szolgáltatáson felül értékbecslői, jogi, hiteltanácsadó szolgáltatásokat is nyújtunk.

Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek és hálózatunk erejének köszönhetően ingatlan keresőink több mint 11.000 ingatlan közül válogathatnak, hogy segítségünkkel megtalálják a számukra legmegfelelőbb ingatlant, de az ezeken felüli egyedi igényeknek megfelelő ingatlanokat is felkutatjuk.

Te is szeretnél csatlakozni a SMART Ingatlan hálózatához értékesítőként?

Küldd el fényképes önéletrajzodat a smarttoborzas@gmail.com e-mail címre és rövid időn belül felvesszük Veled a kapcsolatot.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: VIII. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Ingatlanértékesítő
 
Eddig megtekintették 328 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Saját magad akarod a kereseted és sikered meghatározni? Ha i" című hirdetést látja. (fent)