Betöltés...

Pest megyében keresek egy agilis vezetőt !

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Pest megyében keresek egy agilis vezetőt az alábbi tevékenységre fő, vagy mellékállásban

Feladat: Az embereket és a cégeket informálni arról, hogyan tudnak tudatosan és felelősen vásárolni, ott, ahol eddig, azt, amit eddig, hogyan tudnak jelentős visszatérítéseket kapni készpénzben. Természetesen a program tudatos lépéseket igényel, de maga a konkrét munka valójában ugyan az, amit amúgy is meg tesz az ember egész élete során, teljesen mindegy, hogy mivel foglalkozik, csak nem tudatosan teszi, és főleg nem keres belőle pénzt.

Elvárások:
- A munkakörhöz tartozó szükségek ismeretek elsajátítása profi szinten / a képzések INGYENESEK / Skype-n keresztül, képernyő megosztással is lehetséges a képzés, de első alkalommal feltétlenül szükséges a személyes találkozó!!!! /
- Saját számítógép és annak megfelelő szintű használata
- Olyan meglévő gyakorlati ismeret, amely szükséges a megfelelő emberi kommunikációhoz
- Előny, de nem feltétel korlátlan telefoncsomag, és gépjármű


Jövedelmi lehetőségek: Vásárlónként havonta 500-3000 forint lehetséges, teljesítményarányos jövedelem, amely kimagaslóan magasabb, mint amit Magyarországon bármilyen területen és pozícióban megkereshető! / Pl. 1000 vásárlónál 500.000-3.000.000,- millió forint havonta, EGYSZERI MUNKÁVAL!!!! / Gondolja át, hogy Pest megyében hányan vásárolnak nap, mint nap, és ennek megfelelően kiszámolhatja a havi jövedelmét is!!!!

Az Ön kiemelt előnye: Minden új jelentkező, aki nálam jelentkezik Pest megyéből, azt Önhöz irányítom, az Ön vásárlója lesz, és Ön profitál a vásárlásaiból! Lehetősége van arra, hogy az ország egész területéről megtanítson embereket a tudatos és felelős vásárlásra, és Ön fog profitálni a vásárlásából! Az Én érdekem is, hogy Ön sikeres legyen! Feltétel az általam megszerezhető profi tudás, és az aktív tevékenység!

Közösségünk célja, hogy összefogjuk azon vásárlókat, akik szeretnének a megszokott vásárlásaik után készpénzes visszatérítést kapni a mindennapi vásárlásaikból, azokban az üzletekben, ahol eddig is vásároltak. Sajnos jelenleg senki nem tud egyedül elérni jelentős kedvezményeket, de ha összefogunk, akkor minden vásárló visszakaphatja az elköltött pénzének akár a 100%-át is!

Kérek egy részletes Önéletrajzot, motivációs levelet és telefonbeszélgetésünket követően egy Budapesti személyes találkozót az irodámban.

Amit garantálok, hogy kizárólag több pénze lehet Önnek és a vásárlóinak is!

Kérdéseivel keressen bizalommal!

Email: rozsabusiness@gmail.com
Telefon: 06 – 20 – 432 – 2549
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Cegléd
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: referens tanácsadó
 
Eddig megtekintették 508 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Pest megyében keresek egy agilis vezetőt !" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: