Betöltés...

GGI Területi Vezető

Ár: 150.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Országosan terjeszkedő szolgáltató cég, műszaki, elektronikai területen illetve hálózatépítésben jártas munkatársakat keres Területi Vezetői pozícióba.
A munkakör elvárt eredménye heti 2 új céges szerződés megkötése és egyre növekvő üzleti struktúra létrehozása.
Főbb feladatai közé tartozik az új cégek és munkatársak felkutatása, kapcsolattartás a már meglévő cégekkel, munkatársakkal, rendszeres oktatások szervezése a munkatársak számára, valamint a cégek és munkatársak folyamatos támogatása.
Aktív, kitartó, terhelhető, jó kommunikációs készséggel rendelkező személy jelentkezését várjuk, aki felelősséget vállal a munkájáért és a rábízott feladatokért; képes eredményekben gondolkodni, és a határidők betartása érdekében a túlórától sem riad vissza.
Értékesítési jártasság és kapcsolati tőke megléte előnyt jelent a pályázat elbírálásánál.
Sok munka van, és a fizetés függ az egyéni teljesítménytől. Az új munkatársak beilleszkedésére és betanítására figyelmet fordítunk, valamint rendelkezésére áll minden online oktatási anyagunk is. Jelentkezőket jelenleg csak Debrecen és Hajdúdorog vonzáskörzetéből tudunk fogadni.
Ha vállalja a szakmai kihívást és szívesen lenne csapatunk tagja, kérem, küldje eredményközpontú önéletrajzát a következő e-mail címre: ggiszovetkezet@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Hajdúnánás
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Szolgáltatás / Szépségipari
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: GGI Területi Vezető
 
Eddig megtekintették 196 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "GGI Területi Vezető" című hirdetést látja. (fent)