Betöltés...

Takarítás, kert rendezés

Ár: 70.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Azonnali kezdéssel, irodai és bemutatótermi helyiségek, magánlakások takarítására, továbbá kerti betanított munka végzésre keresünk teljes és részmunkaidős munkatársat. Akár diákok is lehetnek. Lehetséges hétvégi munkavégzés is és éjszakai munkáink is vannak. Cégünk Budapest teljes területén, Vecsésen és Dunakeszin is kínál munkát. Elvárások: önmagára és környezetére igényes munkavállaló, jó fizikai állóképességgel, legyen önálló munkavégzésre képes, megbízható, illetve leinformálható személy, aki munkájában precíz. Személyisége türelmes és kezelhető, jó kommunikációs képességgel rendelkező.
A bérezés havi rendszerességgel történik.
Jelentkezés a vasarhelyi80@freemail.hu e-mail címen, fényképes önéletrajz megküldésével lehetséges. Tájékoztatást a 06 20 440 4816 számon kaphat.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Vecsés
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Szakmunka
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: betanított munkás
 
Eddig megtekintették 428 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Takarítás, kert rendezés" című hirdetést látja. (fent)