Betöltés...

Álmai állása

Ár: 600.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Érdemes befizetni a SERP-be mert mindenképp kapsz jutalékot, akkor is ha nincsenek alattad. Ebben az estben csak a Singularity-t kapod. (Ezt ha jól tudom negyedévente utalják!) A Trigravity-t pedig azok kapják akik alá már befizettek. (egycsillagos képzés: 3000Ft, 6.9GBfont, a másik felét az utalványból fizetjük!)
Az volt a kérdésem a Dormány Zsolthoz(vezérigazgató, Stockholm), h. mi van akkor ha vki alatt nincs senki, erre volt a válasza a Singularity.
Szó szerint ezt írta:

A http://serpnet.com/dijazas oldal részletesen leírja a kilenc féle jutalékszerzés lehetőségét, és a készpénzes jutalékot nem szerezett munkatársak Singularity kifizetésének számítását. Valamint az előbbiek havonkénti, az utóbbi negyedévenkénti kiutalását. Így már válaszoltam is: ha nincs kp. jutaléka, de munkatársként valamely képzést fizeti, akkor Singularity-ra jogosult.

Az, hogy mennyi lesz a jutalék összege, ki fog derülni szeptemberben. Majd a skype-on megmutatom az OKPay számlám, ha érdekel…

Erről jut eszembe, megadhatnád a skype elérhetőséged, az enyém: kokuszdio4430

Üdvözlettel,
Attila, SERP referens
utóirat: Ha nem tudsz egyedül befizetni, keress engem!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Miskolc
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Szolgáltatás / Szépségipari
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: munkatárs
 
Eddig megtekintették 404 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Álmai állása" című hirdetést látja. (fent)