Betöltés...

Jogszervíz Értékesítési Menedzser

Ár: 250.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Karrier!

A jogvédelem területén Magyarországon is piacvezető D.A.S. megalakulása óta bajban lévő embereken segít, s olyan szolgáltatást honosított meg Magyarországon, amely pár évvel ezelőtt még teljesen ismeretlen volt hazánkban. A D.A.S. neve mára egybeforrt a jogvédelemmel, hiszen mind a mai napig egyedüli specialistaként támogatja ügyfeleit jogaik, jogos érdekeik képviseletében.

Európa legdinamikusabban fejlődő D.A.S. leányvállalataként feladatunk, hogy ügyfeleink jogi érdekeit magas színvonalon szolgáljuk ki. Munkatársaink folyamatos szakmai fejlődését magas színvonalú, állandó képzések, tréningek és komoly oktatási rendszerünk biztosítja. Szakképzett tanácsadóinknak köszönhetően ma már több mint 40.000 ügyfél veszi igénybe nap, mint nap szolgáltatásunkat. Célunk, hogy az emberek felismerjék, hogy az általunk kínált jogi szolgáltatások hiányában anyagilag és erkölcsileg is kiszolgáltatottá válhatnak.

Ha fontosnak tartja a szakmai fejlődést és a tapasztalatot, és szeretne a D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. magyarországi sikereinek részese lenni, csatlakozzon Ön is csapatunkhoz!

Amit kínálunk:

karrierlehetőség egy, a területén piacvezető vállalatnál
folyamatos, magas színvonalú képzés
dinamikusan fejlődő, sikerorientált környezet
európai szintű jövedelmi lehetőség
hosszú távú, biztos lehetőség egy konkurenciaszegény piaci környezetben
jó hangulat és csapatszellem

Ha Ön anyagilag vagy erkölcsileg nincsen megelégedve jelenlegi helyzetével, vagy csak váltani szeretne, vagy már nem érez kihívást a mostani munkahelyén, várom jelentkezését önéletrajzával a zoltan.veress73@gmail.com címre. Legalább adjon egy esélyt magának!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Nyíregyháza
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Banki / Biztosítási
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: Jogszervíz Értékesítési Menedzser
 
Eddig megtekintették 245 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Jogszervíz Értékesítési Menedzser" című hirdetést látja. (fent)