Betöltés...

Értékesítő ügyfélkapcsolati munkatárs

Ár: 130.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Értékesítő üzleti munkatársakat felveszünk

Pénzügyi szolgáltatás területén, a hazai piac, jelentős részét lefedő, biztosító nagyvállalat, pénzügyi termékei értékesítésére, és meglévő szerződés állományának kezelésére érettségizett, szorgalmas üzleti munkatársakat keres felvételre.
Olyanokat, akik üzletiesen cselekszenek és gondolkodnak, illetve a tevékenységüket felelősen és önállóan képesek megszervezni, továbbá a vállalat piaci részesedését megvédik, és legjobb képességük szerint növelik azt.
Foglalkoztatás: 4-8 órás, fő-vagy mellékállású ALKALMAZOTTI munkaviszonyban, vagy vállalkozói megbízási szerződéssel. Elvárások: üzleties szemlélet, cselekvés és gondolkodás, érettségi és erkölcsi bizonyítvány, saját gépkocsi, jogosítvány, a számítógép felhasználói szintű ismerete. Jelentkezés: bodogan_janos@freemail.hu címre küldött mailban, fényképes önéletrajz csatolásával, illetve a +3670 2678 190 telefonon.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Győr
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Banki / Biztosítási
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Banki-biztosítási termékértékesítés
Extrák: Karrier lehetősége, kafetéria rendszer
 
Eddig megtekintették 451 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Értékesítő ügyfélkapcsolati munkatárs" című hirdetést látja. (fent)