Betöltés...

Jól fizető mellékállás,országosan.

Ár: 30.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Jelentkezzen hozzám munkatársnak Szépségtanácsadó nőnek,illetve van lehetőség férfi Szépségtanácsadónak is, ha Ön motivált, kreatív és szereti az új kihívásokat! Az Oriflame-nél inspiráló munkakörnyezet várja, ahol mind szakmailag, mind emberileg alkalma van fejlődni és nem utolsó sorban anyagilag is
.
Az Oriflame Szépségtanácsadó különleges lehetőséget kap arra, hogy alaposan megismerje ezeket a kozmetikumokat, és extra jövedelemre tegyen szert. Ráadásul mindenki maga döntheti el, hogy csupán saját célra szeretné megvásárolni ezeket a kiváló minőségű termékeket, vagy hobbi szinten értékesíti õket egy kis zsebpénz kiegészítésként, esetleg rész- vagy főmunkaidőben foglalkozik a termékek értékesítésével.

S mindehhez nincs szükség speciális iskolai végzettségre, tapasztalatra, vagy anyagi forrásokra, de kitartásra és elkötelezettségre igen! Bármilyen életkorú és szociális hátterű ember sikeres lehet a közvetlen értékesítés terén. Nincs kezdőcsomag vagy kötelező vásárlás. Várom mindazok jelentkezését, akik egyszerűen csak vásárolni szeretnének, érdeklődnek a természetes alapanyagú kozmetikumok iránt, szeretnének ingyenesen kipróbálni termékeket, szeretnének saját maguk vásárolni Oriflame klubkártyával 30%-os kedvezménnyel, de nem tudják hogyan, szeretnének csatlakozni, de nincs kinél, szeretnének mellékjövedelemre szert tenni, de nem tudják miként, szeretnének egy csapatban lenni, de nem tudják hol, szeretnének jobb életszínvonalon élni, de nem tudják miből, kérdéseik lennének, de nincs kitől megkérdezni.

Három hetente kapsz egy új Oriflame katalógust. Mutasd meg ismerőseidnek, és azoknak is akik ismerőseid baráti köréhez tartoznak. Ez ilyen egyszerű! Csatlakozz hozzám és én minden lépésben segíteni foglak! Nincs semmilyen rendelési vagy kötelező több tízezer forintos belépési csomagvásárlási kötelezettséged, mint máshol,és magasabb megrendelés esetén különböző értékes ajándékok is vannak,különböző szintenként haladva felfelé.

A lehetőség most előtted áll,jelentkezz nálam,és én minden lépésben segítelek majd,hogy biztosra el tudj indulni és szert tegyél egy jól jövedelmező mellékállásra.
Ha szeretnél jelentkezni,csak írj nekem egy levelet. 1985adrika@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Jászfényszaru
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Szolgáltatás / Szépségipari
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: értékesítő,forgalmazó
 
Eddig megtekintették 687 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Jól fizető mellékállás,országosan." című hirdetést látja. (fent)