Betöltés...

PROJEKTMENEDZSER

Ár: 0 Ft

Napelemparkok tervezésével, teljeskörű kivitelezésével és ehhez kapcsolódó egyéb tevékenységekkel foglalkozó cég megbízásából keresünk munkatársat az alábbi pozícióba:

PROJEKTMENEDZSER

Főbb feladatok, munkák:
Projektvezetés a projekt kezdetétől a végéig: Ön fogja meghatározni és irányítani a projekt minden szakaszát, biztosítva a határidők és a minőségi elvárások teljesítését.
A projekt céljainak meghatározása a társaság igényei alapján: Szoros együttműködésben a társaság vezetésével a projekt célkitűzéseinek pontos meghatározása.
Részletes munkaütemterv kidolgozása: Az ütemterv elkészítése és nyomon követése, hogy minden tevékenység az előírt időben és módon történjen.
A projektcsapat tagjainak vezetése, koordinálása és motiválása: Csapatának irányítása és támogatása, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák.
A munkaütemterv és a meghatározott költségvetés betartásának ellenőrzése: Folyamatos felügyelet és szükség esetén beavatkozás a költségvetés és az ütemterv betartásának érdekében.
Kommunikáció a projektcsapat tagjaival, alvállalkozókkal, társaság vezetésével stb.: Hatékony kommunikáció és együttműködés a projekt minden résztvevőjével.


Az ideális jelölt legalább 3 év terepen szerzett szakmai tapasztalattal rendelkezik erősáramú kivitelezési munkák terén, és több főből álló csapat vezetésében is jártasságot szerzett.

Olyan munkatársat keresünk aki felelős lesz a projektek teljes körű irányításáért a kezdeti tervezéstől a sikeres befejezésig.

Az álláshoz tartozó elvárások:
Legalább 3 év szakmai tapasztalat erősáramú kivitelezési munkák terén
Több fős csapat vezetésében szerzett tapasztalat
Kiváló személyzetkezelési és vezetői készségek
Jó megfigyelő képesség, gyors és hatékony problémamegoldó készség
Eredményorientált hozzáállás
Amit kínálunk:
Főállású munkakör
Versenyképes jövedelem (700 000 Ft-tól)
Hosszú távú, biztos munkahely

Ha Ön egy elkötelezett, eredményorientált szakember, aki kész arra, hogy kihívásokkal és innovációkkal teli projekteket vezessen és sikerre vigyen, várjuk jelentkezését!
Amennyiben a fenti hirdetésünk kihívást és motivációt jelent az Ön számára, kérjük, küldje el magyar nyelvű fényképes önéletrajzát az alábbi email címre: zala48@worklife.hu

Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)
Tulajdonságok
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Alapítványi
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: PROJEKTMENEDZSER
 
Feladás dátuma: 2024.07.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "PROJEKTMENEDZSER" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Worklife.hu