Betöltés...

Hazafi

Ár: 0 Ft

Hazafinak tartod magad?
Mond valamit számodra a hazaszeretet fogalma?
Hallottál már az erényekről?

Pártunk az 1nemzet nevet viseli, melynek krédója:
„Hisszük, ha egy az eszme, 1 a nemzet.”

E gondolat lehet az egyetlen stratégia, mellyel a hazánkban tomboló gonoszságot és abszurditást - amik mára már természetessé váltak - véglegesen meg lehet fékezni. Nem kisebb nemes célt tűztünk ki zászlónkra, minthogy a nemzetet a többség által egyesítve sikeresen legyőzzük a narancsos bűnszervezetet, azaz a FIDESZT és az utolsó keresztény királyunkat Orbán Viktort végleg letaszítsuk trónjáról és elszámoltassuk őt, illetve udvartartását a vagyonuk visszavételével együtt, amit a 100%-ban közjóra szánt közpénzből eltulajdonítottak és tenni fogják ezt mindaddig, amíg meg nem állítjuk őket végleg.

Keressük azokat a hazafiakat Magyarország minden tájáról, akik készek azt a háborút megvívni, amiben már régóta állunk, készek azt a békés forradalmat felvállalni amit már régóta várunk, hogy együtt kitakaríthassunk a múlt politikusainak nevezett entitást nem pusztán a partlementből, hanem az egész közéletből. Bajtársainkból nem csak az országházban dolgozó kollégák lesznek majd különböző pozíciókban, hanem polgármesterek és az állami tulajdonban lévő cégek felsővezetésének tagjai is ők lesznek, hogy mindenhol maximális ellenőrzés alá kerülhessen a közpénzek felhasználása, így redukálva 0-ra a tomboló korrupciót, melynek köszönhetően Európában dobogós helyet érdemlünk.

Bajtársainktól nem várunk el sem szakmai, sem középfokú, sem pedig felsőfokú végzettséget. Az alapvető attitűdnek kell pusztán meg lennie, ami a szívedből fog fakadni, ez pedig nem más, mint 1 cseppnyi jóság a hazád és a néped sorsa iránt. Pusztán ez kell, hogy meg legyen benned, és akkor már együtt elindulhatunk azon az úton, ahol erényes hazafiakká válhatunk, hogy ne megírjuk a történelmet, hanem véghez vigyük azt és újra naggyá tehessük országunkat, mint amilyen még az ősi Magyarország volt. Plusz ne okozzon gondot az értelmes, felnőtt emberhez méltó kommunikáció, a többi már csak formalitás.

Amennyiben őszintén úgy érzed, hogy részese akarsz lenni a gonosz legyőzésének, igazságos elszámoltatásának, véget akarsz vetni a rendszerszintű lopásnak, a folyamatos manipulációnak, az új, modern kor kapuját velünk együtt akarod átlépni, hazafiként akarod az országot irányítva a népedet szolgálni, nem csak a mi generációnk, hanem minden jövőbeli honfitársunk életet meg akarod határozni, a történelmet nem csupán olvasni, hanem megvalósítani akarod, hogy a nevünk és minden nagyszerű tettünk kiemelve szerepelhessen a könyvekben, akkor örömmel fogadjuk leveled a hirdetes”kukac”1nemzet.hu („kukac”=@) e-mail címen.

Üdvözlettel:
Bozóki Szabolcs

Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)
Tulajdonságok
Település: XIV. kerület
Fizetés: Ingyenes / Önkéntes
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: Hazafi
 
Feladás dátuma: 2024.07.16
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Hazafi" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Enoba Csoport Zrt

Hasonló hirdetések