Betöltés...

Úgy érzi többre képes?

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
KIZÁRÓLAG POZITÍV GONDOLKODÁSÚ CÉLTUDATOS EMBEREKNEK!!

Mi nem pénzt kérünk, a pozitív hozzáállása kell!

Lehet, hogy nagyszerűnek tűnik, a sok internetes lehetőség, hogy hetente akár több ezer Dollárt is kereshet játszi könnyedséggel! Minden internetes munkával foglalkozó ember álma egy ilyen lehetőség, de a helyzet az, hogy az álom ez esetben mindenképpen csak álom marad.
Több átveréssel is lehet találkozni az internetes munka lehetőségek közt. Ha ilyen kétes kimenetelű ajánlatot keres, akkor csalódni fog. mert nem Önnek szól. Munkát ajánlunk kiemelt fizetésért.
Úgy érzi, hogy a munkahelye által nyújtott lehetőségek nem elegendőek ahhoz, hogy elérje az álmai, célját?
Becsületesen dolgozik, mégsem jut előrébb?
Úgy érzi többre képes? Változtatás nélkül nincs változás! Ha nem változtat az életén, akkor mitől vár változást? Élni akarja az álmait vagy álmodni a céljait?

Az okos ember előre gondolkodik, a buta a múltban él, és a még butább azt gondolja, hogy ha nem tesz semmit sem, akkor sokkal jobb lesz Neki! Sajnos ezért is sok család fog úgy élni, mint most, sok év múlva is, sőt sokkal rosszabbul!

Ha valaki saját magán nem akar segíteni, akkor mi sem tudunk segíteni, de ha hajlandó megismerni új lehetőségeket, akkor minden segítséget meg tudunk adni annak érdekében, hogy a családjuknak sokkal jobb életszínvonalat biztosítsanak.
Egyedülálló, rendkívüli jutalékkal keresek olyan embereket akiknek vannak belföldi és nemzetközi kapcsolatai vannak céljaik, nem kifogáskeresők akik széleskörű magán és céges ismeretséggel és kapcsolatokkal rendelkeznek! Lehet magán személy és vállalkozás egyaránt.
Kötelezettségek nincsenek, de annál több lehetőség közül választhat! Akár mellékállásban, más tevékenység mellett is végezhető! Érdeklődjön nálam ha nem kifogásokat keres és vannak céljai.
Tudom, hogy a pénz nem old meg mindent, de ha nincs elegendő, akkor sokkal nagyobb a baj, mint gondolná!
Jelentkezés önéletrajzzal és motivációs levéllel: rozsabusiness@gmail.com
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Komárom
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: tanácsadó munkatárs
Extrák: életpálya program, örökölhető jövedelem
 
Eddig megtekintették 1096 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Úgy érzi többre képes?" című hirdetést látja. (fent)