Betöltés...

Politikus

Ár: 0 Ft

Hazafinak tartod magad?
Mond valamit számodra a hazaszeretet fogalma?
Hallottál már az erényekről?

Pártunk az 1nemzet nevet viseli, melynek krédója:
„Hisszük ha egy az eszme, 1 a nemzet.”

E gondolat lehet az egyetlen stratégia, mellyel a hazánkban tomboló gonoszságot és abszurditást - amik mára már természetessé váltak - véglegesen meg lehet fékezni. Nem kisebb nemes célt tűztünk ki zászlónkra, minthogy a nemzetet a többség által egyesítve sikeresen legyőzzük a narancsos bűnszervezetet, azaz a Fideszt és az utolsó keresztény királyunkat Orbán Viktort végleg letaszítsuk trónjáról és elszámoltassuk őt, illetve udvartartását a vagyonuk visszavételével együtt, amit a 100%-ban közjóra szánt közpénzből eltulajdonítottak és tenni fogják ezt mindaddig, amíg meg nem állítjuk őket végleg.

Keressük azokat a hazafiakat Magyarország minden tájáról, akik készek azt a háborút megvívni, amiben már régóta állunk, készek azt a békés forradalmat felvállalni amit már régóta várunk, hogy együtt kitakaríthassunk a múlt politikusainak nevezett entitást nem pusztán a Partlementből, hanem az egész közéletből. Bajtársainkból nem pusztán a Partlementben lévő kollégák lesznek majd különböző pozíciókban, hanem polgármesterek és az állami tulajdonban lévő cégek felsővezetésének tagjai is ők lesznek, hogy mindenhol maximális ellenőrzés alá kerülhessen a közpénzek felhasználása, így redukálva 0-ra a tomboló korrupciót, melynek köszönhetően Európában dobogós helyet érdemlünk.

Bajtársainktól nem várunk el sem szakmai, sem középfokú, sem pedig felsőfokú végzettséget. Az alapvető attitűdnek kell pusztán meg lennie, ami a szívedből fog fakadni, ez pedig nem más, mint 1 cseppnyi jóság a hazád és a néped sorsa iránt. Pusztán ez kell, hogy meg legyen benned, és akkor már együtt elindulhatunk azon az úton, ahol erényes hazafiakká válhatunk, hogy ne megírjuk a történelmet, hanem véghez vigyük azt és újra naggyá tehessük országunkat, mint amilyen még az ősi Magyarország volt. Plusz ne okozzon gondot az értelmes, felnőtt emberhez méltó kommunikáció, a többi már csak formalitás.

Amennyiben őszintén úgy érzed, hogy részese akarsz lenni a gonosz legyőzésének, igazságos elszámoltatásának, véget akarsz vetni a rendszerszintű lopásnak, a folyamatos manipulációnak, az új, modern kor kapuját velünk együtt akarod átlépni, hazafiként akarod az országot irányítva a népedet szolgálni, nem csak a mi generációnk, hanem minden jövőbeli honfitársunk életet meg akarod határozni, a történelmet nem csupán olvasni, hanem megvalósítani akarod, hogy a nevünk és minden nagyszerű tettünk kiemelve szerepelhessen a könyvekben, akkor örömmel fogadjuk leveled a hirdetes”kukac”1nemzet.hu („kukac”=@) e-mail címen.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)
Tulajdonságok
Település: XIV. kerület
Fizetés: Ingyenes / Önkéntes
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: Politikus
 
Feladás dátuma: 2024.05.27
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Politikus" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Enoba Csoport Zrt.