Betöltés...

Pénzügyi szolgáltatást közvetítő személyes felkereső

Ár: 100.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Feladatok: Pénzügyi szolgáltatók ügyfeleinek/leendő ügyfeleinek felkeresése, azonosítása, valamint hitelintézetek, pénzügyi vállalkozások, egyéb közüzemi szolgáltatók fedezett, illetve fedezetlen követeléseinek az ügyfelekkel szembeni érvényesítése személyes felkereséssel.
Elvárások: Pénzügyi szolgáltatás közvetítői hatósági vizsga, illetve azt kiváltó szakirányú végzettség, Független biztosításközvetítői vizsga, illetve azt kiváltó felsőfokú végzettség, kiváló kommunikációs készség írásban és szóban egyaránt, fedhetetlen előélet, erkölcsi bizonyítvány, önmagára és munkájára igényes személyiség, jó problémamegoldó- és elemző készség, képesség az önálló munkavégzésre, agilis, határozott, céltudatos jellem, a munkakör betöltéséhez gépkocsi és számítógép szükséges
AMIT Nyújtunk: érdekes, kihívásokkal teli, változatos munka, kiszámítható jövőkép, versenyképes, teljesítményarányos jövedelem Munkavégzés Helye: Országosan bárhonnan végezhető, elsősorban Vas, Zala, Veszprém, Bács-Kiskun és Jász-Nagykun-Szolnok megyéből várjuk a jelentkezéseket.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Zalaegerszeg
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Banki / Biztosítási
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Személyes felkereső/kintlévőségkezelő
 
Eddig megtekintették 527 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Pénzügyi szolgáltatást közvetítő személyes felkereső" című hirdetést látja. (fent)