Betöltés...

Raktári adminisztrátor

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szeretne egy fejlődő, nemzetközi vállalat tagja lenni? Szeretne egy új, fiatalos csapat részese lenni? Jelentkezzen most és legyen Ön az új kollégánk!
Újonnan nyíló raktárunkba keresünk RAKTÁRI ADMINISZTRÁTOROKAT. Elvárások: Kommunikációképes ANGOL nyelvtudás szóban és írásban egyaránt, Erős Ms Office ismeret (Excel, Word), adminisztrációban szerzett tapasztalat. Feladatok: Készletnyilvántartás figyelése, leltározásban való aktív részvétel, bejövő áruk regisztrálása a raktári rendszerben, kimenő árukkal kapcsolatos problémák kezelése, adminisztrálása, telefonok és e-mailek kezelése. Amennyiben felkeltette érdeklődését álláshirdetésünk kérem küldje el MAGYAR és ANGOL nyelvű önéletrajzát a safar.szandra@emag.hu e-mail címre.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Üllő
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Logisztikai
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Raktári adminisztrátor
 
Eddig megtekintették 699 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Raktári adminisztrátor" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések