Betöltés...

Ügyfélkapcsolati munkatárs

Ár: 100.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Bizalmas, ügyfélkapcsolati, értékesítő tevékenységre felveszünk, érettségizett, munkájukra igényes, élettapasztalattal, és saját gépkocsival rendelkező, megbízható embereket a Groupama Biztosítóhoz, Győr és vonzáskörzetéből.

Sikeres tevékenység esetén, főállású alkalmazotti munkaviszony lehetséges.

Azok jelentkezését várjuk, akiknek magas elkötelezettségük van arra, hogy munkájukat önállóan, hatékonyan, legjobb képességük szerint megszervezzék, és a munkáltató minőségi ügyfél-kiszolgálási elvárásait teljesítik, pénzügyi szolgáltatási termékeinket igény alapján értékesítik, továbbá a kapcsolódó egyéb tevékenységeket eredményesen elvégzik. Terhelhetőek, stressztűrőek, és a számítógép felhasználói szintű kezelése nem okoz gondot, akik a meglévő állományaink kezelésével megvédik, versenyképes termékeink értékesítésével, pedig javítják vállalatunk piaci pozícióit.

Amit kínálunk: Fő,- vagy mellékállású 4-8 órás Alkalmazotti munkaviszony, karrier lehetősége, állományjuttatás speratívval, alap- plusz a teljesítménnyel arányos jövedelem, kafetéria, stabil nagyvállalati háttér.

Jelentkezni, itt lenn, az "Üzenet írása" területen és Fényképes önéletrajz küldésével, a "Fájl csatolása" fülön, vagy bodogan_janos@freemail.hu címen lehet.
(Tekintse át további ajánlatainkat, kattintson A hirdető összes hirdetése hivatkozásra.)
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Győr
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Banki / Biztosítási
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Ügyfélkapcsolati munkatárs
Extrák: Alkalmazotti jogviszony, kafetéria
 
Eddig megtekintették 709 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Ügyfélkapcsolati munkatárs" című hirdetést látja. (fent)