Betöltés...

Internetes értékesítő - itt azonnal kezdhetsz!

Ár: 150.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kávézol?

Eszedbe jutott már, hogy milyen jó lenne egy kis plusz pénzt is keresni ezzel a nagyszerű, teljesen mindennapi szokásoddal?
Gondoltál már arra, hogy milyen jó volna, ha valamelyik cég fizetne is neked csak azért, mert kávézol - csak azért, mert az ő kávéjukat iszod?

Még nem? Sokáig nekem sem. Aztán találtam valamit...

Kösd össze a kellemest a hasznossal! - hányszor hallottad már ezt a mondatot?
És? Légy őszinte magadhoz: hányszor sikerült megcsinálnod? Nem sokszor, ugye...?
Gondolj bele: milyen érzés lenne, ha egyszer tényleg sikerülne?
Milyen remek volna, ha végre tényleg egy olyan dologgal kereshetnél pénzt, ami nagyon kellemes elfoglaltságot jelent a számodra és amúgy is minden nap csinálod? Mindezt ráadásul otthonról. Utálatos főnök nélkül...

Én ezt a lehetőséget kínálom neked. Érdekel?
Akkor - egy kicsit - olvass még tovább!

Önálló, teljesen független értékesítő munkatársakat, partnereket keresek Magyarországon és világszerte is még újnak számító, de rohamos tempóban terjedő - egészséges, lúgosító hatású - kávék bevezetéséhez, másokkal történő megismertetéséhez, interneten keresztül történő értékesítéséhez, forgalmazásához.

Kösd össze a kellemest a hasznossal végre te is! Kávézás közben keress pénzt otthonról, dirigáló, idegesítő főnök nélkül! Vagy nem erre vágysz már régóta?

Kötelezettségektől teljesen mentes, abszolút korrekt, hosszútávú pénzkereseti lehetőséget kínálok neked, ha szereted a kávét és ezzel a szokásoddal esetleg pénzt is szeretnél keresni! (Csak egy kérdés: azért a kávéért, amit most iszol, fizet neked valaki? Súgok valamit: soha nem is fog...) A kereseted csak tőled függ: 150.000 ft-tól akár a "csillagos eget" is elérheted... KIZÁRÓLAG RAJTAD MÚLIK!

Munkádhoz a XXI. század legfejlettebb online eszközeit biztosítjuk neked - teljesen ingyen!

A trükköktől, titkolózásoktól - és úgynevezett apróbetűs részektől is - mentes további infókért kattints a lejjebb lévő weboldalamra, illetve nézd meg az alábbi rövid videómat is, nem fogod megbánni! KATTINTS IDE -> https://youtu.be/jsa8QYAnwZs Ha kérdésed van vagy bármilyen további információt szeretnél, írj vagy hívj bátran, keress bizalommal! Segítek , hogy ezentúl neked se kelljen fizetned a mindennapi kávédért, sőt, még pénzt is keress ezzel a remek szokásoddal!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Siklós
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: online értékesítő
 
Eddig megtekintették 830 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Internetes értékesítő - itt azonnal kezdhetsz!" című hirdetést látja. (fent)